Personal Trainer

Arvosana:
100 % of 100
Alkaen 279,00 €
Varastossa
SKU
PT

Personal Trainer -koulutuspaketti tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen valmennukseen!

Voit itse päättää tapaamisten laadun, määrän ja kestonkin. Voit ottaa valmentajan tukemaan koko harrastusuraasi tai ratkaista valmentajan avulla tietyn pienemmän haasteen. Personal Trainerin kanssa on mahdollista käyttää aika juuri siihen, mitä eniten kaipaat: treenaamiseen tai keskusteluun, asioiden syvälliseen pohtimiseen. 

HUOM! Varaa valmennuspaketti asiakaspalvelustamme p. 0456 391 396 tai asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com tai Vision Facebook-viestillä. Maksa vasta, kun olet saanut sovittua itsellesi sopivat ajat ja aiheet valmennukselle. 

 

Valmennuspaketti Startti on hyvä aloitus valmennukseen. Teet valmentajan kanssa yhdessä kartoituksen nykytilanteesta, siitä mitä koirasi osaa ja mitä itse osaat, jolloin kehityskohteet löytyvät ja niihin on helppo suunnitella treenit. Valmentajan kanssa yhdessä tehty pitkän tähtäimen koulutussuunnitelma auttaa hahmottamaan, mitä kaikkea pitää vielä treenata ja mitkä asiat ovat vain ylläpitotreeniä vailla. Tavoitteiden palastelu sopiviin välietappeihin myös järkeistää ja tehostaa treenaamista. 

Valmennuspaketit Keep Going tai Keep Going Strong ovat tarkoitettu jatkoksi Startille. Voit kuitenkin suunnitella itse tai valmentajasi kanssa juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman. Näin saat valmennuksesta juuri itsellesi ja tarpeisiisi sopivan niin sisällöllisesti kuin aikataulullisestikin. 

Valmennukset voidaan pitää livenä toimitiloissamme, valitsemassasi paikassa tai netin välityksellä. 

Sopii myös arkitottelevaisuuden kouluttamiseen tai pennun alkutaipaleelle erityisesti silloin, kun tavoitteenasi on harrastaa useampaa lajia. Kun kaikki tulevaisuuden lajit ovat etukäteen otettu koulutussuunnitelmassa huomioon, saat tehostettua pennun koulutusta harjoittelemalla juuri sellaisia valmiuksia, jotka sopivat sekä arkeen että harrastuslajeihin. 

 

Hyvä valmentaja

Valmentajan tehtävä on auttaa sinua ja koiraasi kehittymään ja löytämään voimavaroja tavoitteelliseen treenaamiseen. 

Hyvä valmentaja näkee positiiviset asiat ja tuo ne esille. Onnistuminen rakentuu onnistumisten päälle. Toimimme eläimen kanssa ja sen ehdoilla, joten matkalla on kuitenkin varmasti myös mutkia ja kuoppia. Hyvä valmentaja osaa ennakoida haastekohdat, kääntää epäonnistumiset opiksi ja vahvistaa niillä perustaa, jonka päälle koiran ja ohjaajan yhteinen suoritus rakentuu. 

Hyvä valmennussuhde vaatii keskinäisen luottamuksen. Lähtötilanteen kartoitus ja koulutussuunnitelman teko ovat myös molemminpuolisen yhteistyön ja luottamuksen rakentamista. Valmentaja ei kouluta puolestasi, vaan tukee sinua matkalla tavoitteeseesi. Sitoutumalla valmennuksen kaikkiin osa-alueisiin saat valmennuksesta kaiken irti. 

Hyvä valmentaja ohjaa oikealle polulle, on taitava näkemään sinun ja koirasi vahvuudet ja kehityskohteet, ja hänellä on käytössään monipuolinen työkalupakki! Valmiit valmennuspaketit

 

1) Valmennuspaketti 1 - Startti
Hinta 279 eur

- lähtötilanteen kartoitus 1 h
- laaja koulutussuunnitelma lähtötilanteesta tavoitteeseen kirjallisena 1,5 h
- lähitulevaisuuden tarkempi koulutussuunnitelma suullisena tai kirjallisena 0,5 h
- treenipäiväkirja
- 3 x 1h tai 6 x 0,5 h tapaamista netissä, toimitiloissamme tai
- 3 x 1h tai 6 x 0,5 h tapaamista valitsemassasi paikassa*
Varatut ajat tulee käyttää 6kk kuluessa ostopäivästä

2) Valmennuspaketti 2 jatko - Keep Going
Hinta: 295 eur 

- tilanteen kartoitus
- treenipäiväkirja
- 5 x 1h tai 10 x 0,5 h tapaamista toimitiloissamme tai netissä tai
- 5 x 1h tai 10 x 0,5 h tapaamista valitsemassasi paikassa*
Varatut ajat tulee käyttää 6kk kuluessa ostopäivästä

3) Valmennuspaketti 3 jatko - Keep Going Strong
Hinta: 545 eur

- tilanteen kartoitus
- treenipäiväkirja
- 10 x 1h tai 20 x 0,5 h tapaamista toimitiloissamme tai netissä tai
- 10 x 1h tai 20 x 0,5 h tapaamista valitsemassasi paikassa*
Varatut ajat tulee käyttää 12kk kuluessa ostopäivästä

 

* Tapaamiskerroista, jotka ovat muualla kuin alla mainituissa harjoituspaikoissa, veloitamme lisäksi valmentajan matkakulut. Ajat voidaan käyttää tarpeen mukaan, ehdotus on vain viitteellinen. 
Hinta sisältää Visiolla tapahtuvan valmennuksen, mutta muualla tapahtuvan koulutuksen mahdolliset tilavuokrat maksaa asiakas.

 

VALMENTAJAT

Leena Rantamäki: nosework, pennut, arkitottelevaisuus, rally-toko
Sari Paavilainen: toko, pk-tottis, pk-lajit, pennut, arkitottelevaisuusHARJOITUSPAIKAT 

Vision halli, Hyvinkää
Nurmikenttä, Nurmijärvi

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Personal Trainer
Arvosana