Lisäravinteet

Valikoimissamme olevat lisäravinteet ja terveystuotteet on valittu tarkkaan harkiten.

Asiakaspalvelumme auttaa lisäravinteiden valinnassa tarvittaessa, mutta tässä muutama nyrkkisääntö:

- Lähes jokainen koira hyötyy hyvälaatuisesta öljystä, koska varsinkaan kuivaruuissa harvoin on rasvaa riittävästi aktiivisten koirien tarpeisiin. Suosittelemme eläinperäistä lohiöljyjä. Valikoimissamme oleva Effen ravintoöljy on hyväksi todettu. Turkkiroduille öljy on välttämätön. Effe sopii myös hevosille, ja onkin tehnyt hyvää islanninhevostammojemme Viltsun ja Bertan iholle ja karvalle. Sopii myös erinomaisesti kesäihottumasta kärsiville hevosille. Tilauksesta toimitamme myös 5 litran kanisterissa.

- Raakaruokakoirille on lisättävä aina vitamiinit. Vitamiineja kannattaa lisätä ruokaan myös silloin, jos koira on stressaantunut tai se liikkuu keskimääräistä enemmän. Trikem WorkingDog Multivitamin on nestemäinen yleisvitamiini, joka on kätevä lisätä ruokaan pullossa valmiina olevan mitan ansiosta. Sitä ei tarvitse sen enempää sekoittaa ruokaan, sillä ainakin testikoiramme Hatti, Hinni ja Hoppu syövät vitamiiniliuoksen raakaruokaansa ahmiessaan. 

- Sinkkiä kannattaa lisätä ravintoon myöskin, ainakin jos anturat ovat kuivat ja halkeilevat, tai turkki jos turkki voisi olla paremmassa kunnossa. 

- Vuotavat silmät voivat olla merkki vitamiinien puutoksesta. Vaikka ruuassa olisi periaatteessa kaikki vitamiinit, ne eivät aina imeydy toivotulla tavalla. Siksi lisävitamiineille voi olla tarvetta. Tämä kokeilu on helppo tehdä, eikä siitä voi olla mitään haittaa. Yliannostukseen pitää koiran syödä niin moninkertainen annostus, ettei riskiä käytännössä ole. 

22 tuotetta

Laskeva järjestys
per sivu