Effektri Gold Dog – Omega-3 + Nivelravinteet

Alkaen 74,90 €
Varastossa
SKU
EffektriGold

Miksi Effektri Gold koiralle?

Effektri Gold tukee terveitä niveliä, kudoksia, ihoa ja luustoa lemmikkisi kehittyessä aikuisesta iäkkäämmäksi. Effektri Gold-öljyn ja komponenttien, kuten MSM:n, glukosamiinin ja kondroitiinin synergistinen vaikutus saa imeytymistehokkuuden omalle tasolle. Effektri Goldilla on positiivinen vaikutus eläimesi hyvinvointiin ja sen käyttäytymiseen tukemalla tervettä ja onnellista ikääntymistä.

 

 • Ikääntyville koirille parantamaan elämänlaatua
 • Suojaamaan niveliä, kudoksia ja luustoa sekä vaimentamaan tulehdusta nivelkudoksessa 
 • Tukemaan tervettä sydän- ja verisuonijärjestelmää, aivoja, näköä ja mielialaa. 
 • Tassut halkeilevat ja ovat kuivat
 • Iho kutisee ja on kuiva
 • Turkki on eloton
 • Nivelrikko
 • Aktiivisesti urheileville koirille palautumisen tehostamiseen
 • Tiineenä olevalle nartulle
 • Kaikissa tapauksissa, joissa epäillään tulehdusta sairauden aiheuttajana
 • 100% luonnonmukainen ja GMO-vapaa

 

Effektri Gold on kehitetty ylläpitämään myös Effektri Omega-3-öljystä jo saavutettua tasapainoa tarjoamalla turvallisen päivittäisen annoksen parasta omega-öljyä, joka on rikastettu riittävällä määrällä helposti imeytyviä ja biologisesti hyödynnettäviä komponentteja, kuten MSM:ä, glukosamiinia ja kondroitiininia. Gold on kehitetty helpottamaan arkeasi. Yksi tuote perheesi kaikenikäisille koirille. Voit valita tuotteen nivelvaivoihin, huonokuntoiselle iholle ja turkille, palautumiseen, hormonaalisen tasapainon palauttamiseen ja ylläpitämiseen, kuiville ja halkeileville tassuille sekä atopialle. Myös närästysherkille koirille.

 

Aktiivisille sekä ikääntyville koirille nivelterveyden ylläpitämiseen.

Hyvin imeytyvä koostumus sisältää laadukkainta villikalaöljyä, korkeat polyfenolipitoisuudet sisältävää extra-neitsytoliiviöljyä sekä nivelterveydelle suotuisia MSM:ää, glukosamiinia ja kondroitiinia.

Suositeltu päivittäinen annos: 0,40 ml / painokilo

Valitse oikea pullokoko, käytä kätevää annostelunokkaa ja lorauta oikea määrä kullekkin perheenjäsenelle.

Annoslaskuri: effebalance.fi

Pakkauskoot: Saatavilla  500 ml ja 1000 ml pakkauksissa.

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

 

Tiesitkö?

EFSA ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) on hyväksynyt yhteensä 17 myönteistä terveysväittämää Effektrissä käytetyn kala-oliiviöljysekoituksen vaikuttaville aineille. Lääkelaatuisen extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit tekevät Effektristä bioaktiivisen, joka pitää omega-3-sarjan EPA:n ja DHA:n ja sekä muut rasvahapot ( omega-3,6,7 ja ) toimintakykyisinä ja imeytyvässä muodossa. Oliiviöljyn bioaktiiviset polyfenolit ovat saaneet ainoana antioksidanttina hyväksytyn EFSA:n terveysväittämän: ” Oliiviöljyn polyfenolit ( 5mg/vrk ) suojaavat veren rasvahappoja hapettumiselta ”

 

KUVAUS

Tutkimus, turvallisuus ja tehokkuus

ovat helppouden lisäksi sinun ja eläintesi etuoikeus, kun käytössänne on Effektri Gold Dog. Goldissa on keskitytty toimivien komponenttien yhdistelmään ja se pohjautuukin isolta osin Effektri Omega-3-tuotteen bioaktiivisuuteen.

Näiden tärkeiden asioiden koostamiseksi yhteen pakettiin, on tehty liki 30-vuoden tuotekehitys- ja tutkimustyö. Kehitys jatkuu edelleen tutkimuslaitoksissa Suomessa, Norjassa, Islannissa, Hollannissa, Italiassa ja Espanjassa. Meidän tavoitteena on kasvaa johtavaksi ravitsemuksellista neuvontaa ja korkealaatuisia tuotteita tarjoavaksi yritykseksi eläinten hyvinvointimarkkinoilla, jotta sinä voit keskittyä kullanarvoisiin hetkiin yhdessä lemmikkisi kanssa.

Tuplateho

Tutkimuksissa saatu tieto on pohjana nyt myös uudelle Effektri Goldille, jossa nivelravinteet ja extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit on yhdistetty puhdistetun kalaöljyn omega-3-rasvahappohin tavalla, jolla eläin pystyy turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan ja ylläpitämään normaalin omega-3/6-rasvahappojen tasapainon elimistössä pysyvästi. 

Tehokkaan kuljetusmekanismin ansiosta nivelravinteiden komponentit saadaan imeytymään elimistön hyötykäyttöön ” tuplateholla ”. 

Ratkaisu

Nivelrikko, iho-ongelmat, kuivat ja halkeilevat sekä tulehtuneet tassut, haasteita painonhallinnassa, hormonaalista epätasapainoa, lihas- ja niveljäykkyyttä, ravinteet imeytyvät heikosti, toipuminen on hidasta ja energiatasot alhaalla. Mm. näihin haasteisiin yhdistetään usein poikkeava rasva-aineenvaihdunta ja krooninen matala-asteinen tulehdus.

Länsimainen ruokavalio sisältää nykyään usein liikaa omega-6-rasvahappoja verrattuna omega-3-rasvahappoihin. Epätasapainoinen ja yksipuolinen  ruokinta, on yksi merkittävä tekijä, joka voi lisätä matala-asteisen tulehduksen syntyriskiä ja tätä kautta terveyshaasteita eläimillä. Omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) riittävä päivittäinen saanti on ehdottoman tärkeää ihmisten tavoin myös eläimillä. Laadukas polyfenoleja sisältävä kalaöljyvalmiste optimoi solukalvon rasvahappoprofiilia niin, että ravinteiden soluunvienti ja kuona-aineiden erittyminen paranee sekä EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytyminen tehostuu. Huolehdi oikeasta painonmukaisesta annoksesta päivittäin.

Patentoitu koostumus

Effektri Goldin erinomaisen imeytyvyyden taustalla ovat tarkkaan valitut raaka-aineet, joissa yhdistyy arktisen ja Välimeren ruokavalioiden parhaat puolet. Kalaöljyn laatu ja säilyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita kaikenikäisille koirille, koska hapettuneet öljyt kuormittavat tarpeettomasti elimistön luontaista antioksidanttisuojaa. Effektrissä on vahvin mahdollinen suoja hapettumista vastaan. Extra-neitsytoliiviöljy toimii ”hapettumisenestoaineena” ja on ainoa antioksidantti, joka on saanut EFSA:n ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) hyväksymän terveysväittämän. (Lue alta *) 

Effektrin toimintamekanismia ja suojaamismenetelmiä on kehitetty vuosikymmenten ajan eri tutkimuslaitoksissa. Effektri Gold pullotetaan turvallisiin pakkauksiin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa. 

Eläinlääkärit suosittelevat imeytyvää omega-3-öljyä

Eläinlääkärit ovat laajasti havainneet Effektri tuotesarjan poikkeuksellisen toimintamekanismin ja sen tuomat hyödyt nivelrikon, tassutulehduksien, iho-ja turkkiongelmien yms. hoidon tukena.

Rajut suunnanmuutokset, kovat harjoitukset pitävällä alustalla, kuiva ja kylmä talvi, harrastaminen karkeilla alustoilla ja useat muut syyt voivat johtaa anturoiden kuivumiseen sitä kautta halkeamiseen sekä tulehtumiseen. Riittävän pitkäaikainen ja säännöllinen Effektrin käyttö huoltaa anturoita ja voitelee niveliä sekä lisää joustavuutta lihaksissa. Solukalvon optimaalinen rasvahappoprofiili edesauttaa myös ravinteiden imeytymistä solun sisäosiin ja parantaa kuona-aineenvaihduntaa. Tämä voi näkyä nopeasti mm. tehokkaana palautumisena rankoista harjoituksista ja sairauden jälkitiloista.

 

Koostumus: 20ml Effektri Goldia

Omega-3 (EPA ja DHA) villikalaöljy

Noudattaa kestävän kalastuksen periaatteita.

Pyyntialue/lajit: Islanti-Chile / makrilli, sardelli,sardiini, anjovis )

Lääkelaatuinen extra-neitsytoliiviöljy  ( Espanja )

Erittäin korkeat polyfenolipitoisuudet

Glukosamiini

MSM (metyylisulfonyylimetaani)

Kondroitiinisulfaatti

RRR-alfa-tokoferoli (Luonnollinen E-vitamiini)

Kaliumsorbaatti

Luontainen E-vitamiini

D-Vitamiini

Valmistettu EU:n määrittelemien tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

 

Ainesosat ja ravintoarvot 20ml:ssa tuotetta:

Energia 90 kcal/374 kJ

Raakavalkuainen 0

Hiilihydraatit 0

Rasva 10.0

Tyydyttyneet rasvahapot 2218

Kertatyydyttymättömät rasvahapot 4976

Omega-9 3960

Monityydyttymättömät rasvahapot 2624

Omega-6 380

Omega-3 2048

C20:5 (EPA) 1152

C22:6 (DHA) 522

D- Glukosamiini 417

MSM 417

Kondroitiinisulfaatti 147

Kaliumsorbaatti 58.8

Oliiviöljyn polyfenolit 2.8

RRR-alfa-Tokoferoli 19.6

D-vitamiini 1.0

 

Säilytä avaamaton pullo auringonvalolta suojattuna huoneenlämmössä.

Säilytä avattu pullo viileässä ja valolta suojattuna. Käytä 4kk aikana avaamisesta.

Viimeinen käyttöpäivä: Katso pakkauksesta

Effektri pullotetaan turvallisiin pakkauksiin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Effektri Gold Dog – Omega-3 + Nivelravinteet
Arvosana