Arkitaidot

Arkitaidot

Arkitaidot ovat välttämättömiä, arkielämän taitoja, jotka jokaisen koiran olisi hyvä osata. Kun arki sujuu, on harrastuslajienkin harjoittelu jouhevampaa. Arkitaitojen harjoittelun oheen suosittelemme lajiharjoittelua tuomaan piristystä ja monipuolisuutta koiran kanssa harrastamiseen. 

Arkitaitokursseissa löydät Helppo arki -kurssin, jossa pääset harjoittelemaan monipuolisesti erilaisia arjen taitoja.

Lisäksi moneen arjen taitoon löytyy erikoiskurssi, jossa pääset keskittymään yhteen arjen taitoon kerrallaan. Näissä kursseissa on tavoitteena saada yksi taito kunnolla haltuun, ja harjoitella taitoja ohjatusti useammassa eri paikassa. Tällaisia ovat Luotettava luoksetulo ja Ohituskoulu, joissa nimenomaan erilaiset paikat ja häiriöt tuovat haasteita.

Käsittely- ja hoitotoimenpiteissä koiran omaehtoisuus tuo huikeasti lisää elämyksiä koiran kanssa kommunikointiin! Omaehtoisuudella tarkoitetaan sitä, että myös koira voi kertoa, milloin jännitys kasvaa liian suureksi. Tämä vähentää mahdollista hampaidenkäyttöriskiä huomattavasti. 

Monella koiralla kierrokset nousevat lenkillä monestakin eri syystä. Näihin haasteisiin paneudutaan Viretilan hallinta arjessa -kurssilla. 

Tommyn Tottikset on koulutus, jossa pääset hallitusti harjoittelemaan arjen taitoa tilanteessa, jossa muut kurssilaiset koirineen on läsnä. Tämä sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat häiriöitä treeneihisi. 

 

 

12 tuotetta

Laskeva järjestys
per sivu