Luotettava luoksetulo

Arvosana:
100 % of 100
Alkaen 269,00 €
Varastossa
SKU
lt

Kurssilla harjoitellaan luopumista kiinnostavista kohteista ja luoksetuloa näissä häiriöissä. Kokeillaan erilaisia vahvistevaihtoehtoja ja etsitään omalle koiralle se sopivin.

Häiriöt mitoitetaan aina kullekin koiralle sopivaksi niin, että saamme onnistumisia. 

Kurssin tavoite on 20 onnistunutta luoksetuloa 20 eri paikassa 20 eri häiriössä, yhteensä siis 8000 onnistunutta toistoa! Osa toistoista tehdään kurssin välipäivinä itsenäisesti.

Käytännön harjoituskerrat pidetään ulkona. Varustaudu siis säänmukaisesti. Kurssilaisilla pitää olla auto käytettävissä, koska koulutuspaikat vaihtelevat ja toisinaan koirat odottavat autossa omaa vuoroaan osan treeniajasta. 


Kurssiohjelma

Kurssilla treenataan pareittain tai kullakin koirakolla voi olla oma avustaja mukana treenissä.  

Ohjelmaa muokkaamme osallistujien tarpeiden mukaan, tässä vain esimerkinomainen ohjelma:

1. Webinaari/tallenne
2. Lähtötason testaaminen ja vahvistepeli 
3. Treenitekniikka ja palkkaaminen käytännössä
4. Ihmis- ja koirahäiriöt 
5. Kaupunkiympäristö: häiriöinä ihmiset, polkupyörät, autot jne
6. Puistoympäristö: häiriöinä ihmiset, lapset, linnut, polkupyörät jne
7. Metsäympäristö: häiriöinä metsän ihana hajut
8. Rantaympäristö: häiriöinä vesilinnut, vesi, rantahajut
9. Laidun: häiriöinä hevoset ja lampaat 
10. Lisää liikkuvia kohteita kurssilaisten tarpeiden mukaan

 

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT: 

AikaLa 16.3.-18.5.2024 klo 11.00
Paikka: Hyvinkää ja Nurmijärvi, ulkokoulutus (auto oltava käytössä)
Kurssin sisältö: webinaaritallenne + 9 käytännön harjoituskertaa
Koulutuspäivät: 16.3., 23.3., 6.4., 13.4., 20.4., 27.4., 4.5., 11.5. ja 18.5. (HUOM: taukoa 30.3. pääsiäislauantaina)
Kouluttaja: Leena Rantamäki, eläintenkouluttaja

HUOM: Ensimmäisen kurssikerran kesto on muita pitempi, arviolta 2 tuntia osallistuvien koirakoiden määrästä riippuen.  Muut kurssikerrat ovat pääasiassa noin tunnin mittaisia. 

 

 

 

Linkki videoon, joka on kuvattu kurssilla.

Viljami on rescue-taustainen koira (tuli Suomeen 1v 4 kk sitten, sitä ennen pari vuotta tarhalla ja x aikaa kadulla) ja riistaviettiäkin löytyy, niin irtipito oli jännittävää. Koira ei ollut /kiinnostanut pitämään silmällä missä minä menen, haahuili omiaan missä sattui, nenä maassa, ja aivan satavarmasti olisi painunut perään peuratilanteessa. 

Nyt on ihan eri koira siinä suhteessa. Riistavietti siellä on edelleen jossain määrin olemassa, mutta nyt tulee kutsusta aina luokse - myös kun metsässä peurakolmikko lähti nenän edestä juoksemaan karkuun - ja muutenkin pitää koko ajan silmällä missä kuljen. Toki kotiutuminenkin ym. on varmaan vaikuttanut, mutta suurin vaikutus on harjoittelulla ja vinkeillä mitä kurssilta sain. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen! 

Anne & Viljami

 

"Tykkäsin! Kurssilla oli selkeästi oppijoiden lähtökohdista suunnitellut koulutuspaikat, henkilökohtainen ohjaus ja kannustaminen harjoittelemaan omalla ajalla. Luoksetulon treenaaminen omin neuvoin on ollut haasteellista. Kurssilta sain käytäntöön hyvät ohjeet, miten koiran kanssa treenata myös kurssikertojen välissä ja siihen kirjanpitoapuja, niin että treenimäärä on tiedossa. Säännöllisesti toistuva kurssi pitää yllä myös arjen harjoittelua, kun saa joka viikko lisää potkua! Kymmenessä viikossa toistoja on meille kertynyt huikeat lähes 6000! "

Mervi & Topi

 

"Kurssi oli hyvä. Harjoittelimme monissa eri paikoissa ja eri häiriötekijöiden kanssa. Saimme esittää toivomuksia ja jokaisen koira otettiin huomioon yksilönä.  
Meillä ainakin kurssi toimi ja olen nyt tosi tilanteessa ällistynyt kuinka koira TODELLAKIN tulee kun kutsun vaikka häiriönä oli ihana tyttökoira. :) "

Tanja & Elvis

 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Luotettava luoksetulo
Arvosana