Leskinen Hanna

Olen osallistunut Vision kouluttajakoulutukseen. Se on ollut minulle hieno kokemus ja avannut monia uusia oivalluksia eläinten kouluttamiseen liittyen. Niin, oivallus - siitähän kouluttamisessa pitkälti on kysymys. Siitä, että koira itse oivaltaa, mitä sen pitää tehdä saadakseen mieluisa palkkio. Toisaalta myös ohjaajan pitää oivaltaa, miten tavoitteeseen voi päästä koiran kanssa yhdessä. Minulle kouluttaminen on iloista yhdessäoloa koiran kanssa ja samalla hyödyllisten taitojen oppimista.

Tällä hetkellä minulla on kaksi stabijhounia, Kuura ja Naava. Lisäksi perheeseemme kuuluu maatiaiskissa Hessu, joka on tullut meille löytöeläinkodista. Vaikka Kuura ja Naava ovat samanrotuisia, niin luonteeltaan ne ovat varsin erilaisia. Jos Kuuran treeneissä välillä kaipaisi vähän lisää vauhtia, niin Naavan treeneissä tulee ikävä malttia. Molemmat ovat opettaneet minulle paljon kouluttamisesta  

Kuuran kanssa olemme harrastaneet rally-tokoa ja jonkin verran myös tokoa. Rallyssa Kuuralla on RTK3 suoritettuna. Pari starttia ennätettiin tehdä MES-luokassa ennen kuin Kuura joutui jalkaleikkaukseen polven ristisiteen repeämän vuoksi. Leikkaus meni hyvin ja kuntoutuksen jälkeen olemme päässeet palaamaan harrastusten pariin. Lisäksi Kuuran kanssa olemme innostuneet hajutyöskentelystä ja etsintälajeista.

Naavan kanssa rakennetaan parhaillaan pohjaa harrastuslajeille. Olemme aloittaneet henkilöetsinnän ja rullailmaisuketjukin on työn alla. Rinnalla olemme tehneet myös tokoa.

Vedän Visiolla pentukursseja, teinitottista ja eskareita. Hyvä pohjatyö luo edellytykset sujuvalle arjelle, mutta toisaalta myös monelle harrastuslajille. Tule rohkeasti mukaan! Harrastaminen koiran kanssa on ihan parasta yhdessä oloa.

6 tuotetta

Laskeva järjestys
per sivu