Paavilainen Sari

Eläintenkouluttaja (at 2010) Sari Paavilainen on positiivisen vahvistamisen ja koirakoulutoiminnan uranuurtajia Suomessa. Hän on työskennellyt eläintenkoulutuksen parissa jo lähes pari vuosikymmentä. Hänellä on myös eläintenkouluttajan ammattitutkinnon arviointioikeudet. Sari on kouluttanut myös ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinonnon suorittajia oppilaitoksissa. 

Työnkuvaan kuuluu myös yhteistyössä Tuire Kaimion kanssa toteutattava eläinnäyttelijöiden koulutus, ja Sari toimii eläinnäyttelijöiden kouluttajana elokuvissa, tv-sarjoissa ja mainoksissa. Sari on myös kirjoittanut ja kääntänyt artikkeleita Canikseen, positiivisen eläinkoulutuksen erikoislehteen, sen alkutaipaleella. Hän on tehnyt yhteistyössä Poptorin kanssa DVD:n Koirien käyttäytyminen. 

Sarin polku eläintenkouluttamisen ammattilaiseksi lähti palveluskoirakokeista. Hänellä on ollut hälytyskelpoinen pelastuskoira. Sittemmin hän on osallistunut meripelastuskoiratoiminnan kehittämiseen sen alkumetreillä yhteistyössä Helsingin meripelastusyhdistyksen kanssa. Sari osallistui myös Ilkka Hormilan vetämään ID-hajutunnistuksen pilottikoulutukseen. 

Sarin tämänhetkiset kiinnostuksen kohteet ovat koiran lajityypilliset käyttäytymismallien ymmärtäminen ja niiden muokkaaminen sekä koiran hajutyöskentely. Hän harrastaa bordercollieidensa kanssa paimennusta, tokoa, hakua ja noseworkia. Tällä hetkellä hän on koiransa Hatin kanssa tokossa voittajaluokassa ja noseworkissa kakkosluokassa. Nuoremmat ovat aloittaneet myös noseworkin koeuran ja molemmilla on luokkanousutulos (Hoppu KEK ja Hinni YEK SE). Aiemmalla koiralla hän on saavuttanut tittelit BH HK3 JK1 EK1 TK2 PERA-A PEJÄ FIN MVA ja hän on toiminut hälytysryhmässä koiransa kanssa. 

Sarin ajatuksia voi lukea myös blogista http://saripaavilainen.blogspot.com/
tai kuunnella Podcastia Jalat maassa.

 

 

Tuotteet 1-24 / 32

Set Descending Direction
Sivu
per sivu