Nose-eskari

Alkaen 159,00 €
Varastossa
SKU
nose-esk

Nose-eskari on mainio startti nosework-harrastukseen! Kurssi sopii koirille, joille hajutyöskentely ei ole ennestään tuttua ja myös niille, jotka ovat harrastaneet muita hajutyöskentelyn muotoja, mutta nosework on lajina uusi.

Kurssilla tutustutaan noseworkiin lajina ja harjoitellaan ilmaisun, etsintätyöskentelyn sekä ohjaajan toiminnan perusteita.

Kullekin koirakolle mietitään sopiva ilmaisu, eli se käytös, minkä koira tekee etsittävän hajun löydettyään. Etsintäharjoitukset ja ohjaajan toiminta etsinnässä aloitetaan helpoissa olosuhteissa. Kurssilla työskennellään pääsääntöisesti koira kerrallaan. 

Ikäsuositus: 4 kk iästä ylöspäin, sopii erinomaisesti myös aikuisille koirille 
Suositellut pohjataidot: koira osaa odottaa vuoroaan autossa"Koulutus vastasi ehdottomasti odotuksiamme ja enemmänkin! Kouluttajamme Saana oli ihanan kannustava ja positiivinen. Otti tosi hyvin huomioon jokaisen yksilönä. Kurssin myötä myös muu tekeminen ja motivaatio kasvoi hurjasti. Nyt on paljon avaimia lähteä kehittymään eteenpäin sekä Noseworkin että kaiken muunkin parissa. Opin paljon uusia tapoja ohjata ja palkata koiraa. Saimme myös aina paljon kotiläksyjä ja selkeät ohjeet ja vinkit yksilöinä. Se oli mahtavaa!"
Sanni ja Elmo

 

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT: 

Aika: Ma 6.5.-3.6.2024 klo 17.30
Koulutuspäivät:  6.5., 13.5., 20.5., 27.5. ja 3.6.
Kurssikertoja: 5
Kouluttaja: Leena Rantamäki, eläintenkouluttaja 
Paikka: Ulkokoulutus, vaihtelevat paikat Hyvinkäällä

Aika: Ke 13.3.-24.4.2024 klo 16.30
Koulutuspäivät:  13.3., 27.3., 10.4., 17.4. ja 24.4.
Kurssikertoja: 5
Kouluttaja: Leena Rantamäki, eläintenkouluttaja 
Paikka: Visio, Tervamäentie 193, Hyvinkää 

 

 

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nose-eskari
Arvosana