Pillit

Pilli on erinomainen väline esim. luoksetulossa. Se on kuuluva ja ääni pysyy aina samanlaisena. Ainoa huono puoli siinä on se, että se pitää muistaa ottaa mukaan! 

 

Pilleistä löytyy karkeasti ottaen kahta erilaista: tavallisia pillejä ja yliäänipillejä. Jälkimmäisissa et kuule itse ääntä niin kovana tai kenties ollenkaan, mutta koirasi kuulee! Tämä on miellyttävää ihmisille - jos tykkää! Tavallisten pillien äänen voi itsekin todentaa, mutta se saattaa sitten sattua korvaan. 

 

Lisäksi löytyy erikseen pillit paimennukseen ja metsästyskoiralejeihin. 

 

 

Pillin opettaminen luoksetulovihjeeksi

Yhdistä pillin ääni ruokaan esim. ruokakupilla siten, että "kutsut" koiraa pillillä ja annat sille välittömästi kupillisen ruokaa. Ei haittaa, vaikka koirasi olisi vieressä kärkkymässä annostaan. Toista tätä viikon verran sisällä ja siirry sen jälkeen ruokkimaan koirasi ulos. Aloita helposta paikasta, siirry joka päivä hieman haastavampaan paikkaan. Voit palkita myös leikillä, jos koirasi pitää sitä parempana.  

 

Tarvitsetko apua? 

Autamme pillin valinnassa ja sen koulutuksessa mielellämme, ole yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com tai 0456 391 396! 

11 tuotetta

Laskeva järjestys
per sivu