Treenivaatteet ja namitaskut

Treeniliivi tai namitasku on treenaajan tärkein varuste! Namit ja lelut pitää saada esiin välittömästi oikealla hetkellä, ja taas muun ajan niiden pitää olla visusti piilossa. Treeniliivin takataskussa saa hakumetsässä tarvittavan määrän palkkapurkkeja helposti kuljetettua maalimiehille, ja taas maalimies saa pidettyä namirasiat ja lelut piilossa koiralta, kunnes on aika palkata! 

 

Kunnolliset varusteet helpottavat arkea! On helppoa lähteä lenkille, kun liivin taskusta löytyy valmiiksi kakkapussit, namit ja turvasuihke. Namit voi laittaa suoraan taskuun, josta ne saa helposti käsiin ilman, että tarvitsee kaivella namuja pussin uumenista, ja huomata, että palkitsemistilanne meni jo ohi! Treeniliivi suojaa tuulelta ja pitää jonkin verran sadettakin. Kännykkä ja avaimet kulkevat myös treeniliivin taskussa mukavasti. 

 

Miten valitsen oikean koon? 

Kannattaa valita riittävän iso liivi. Kun sovitat liiviä, huomioi, että taskuun pitää kunnolla namia siten, että namin ottaminen on nopeaa. Liian piukean treeniliivin taskusta on hankalampi ottaa herkkuja, saati sitten vaikkapa narupalloa. Mieti myös, hankitko eri liivin kesäksi ja talveksi, jolloin liivin alle pitää mahtua talvitakki. Pitääkö liivin hengittää vai lämmittää? 

Autamme valinnassa mielellämme, ole yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com tai 0456 391 396! 

21 tuotetta

Laskeva järjestys
per sivu