BF Repeltec -huivi

Alkaen 12,90 €
Varastossa
SKU
1142260

Hauskannäköinen ja monikäyttöinen huivi suojaa päätä auringonpaisteelta tai lämmittää niskaa ja kaulaa viileällä ilmalla. Samalla se suojaa niin ihmisiä kuin lemmikkejä punkeilta ja muilta ikäviltä hyönteisiltä.

Repeltec on tehokas, hypoallergeeninen, hajuton ja myrkytön lisäsuoja hyönteisiä vastaa. Tuote soveltuu käytettäväksi niin ihmisillä kuin lemmikeillä. Erinomainen tuote suojaa niin lenkkeilijöiden, marjastajien kuin metsästäjien kaulaa tai päätä. Koirilla tuote suojaa kaulaa ja rintaa, joihin punkit usein tarttuvat

  • Koko: 55 x 55 cm
  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Valmistusmaa:  Intia

Repeltec-teknologia

Repeltec on asusteeseen tai vaatteeseen pysyvästi kiinnittyvä hyönteissuojakäsittely. Repeltecin vaikuttava aine on IR3535®, synteettinen aminohappo (Ethyl Butylacetylaminopropionate), joka vaikuttaa hyönteisen hajuaistiin. Karkote karkottaa hyönteiset niitä kuitenkaan vahingoittamatta.

IR3535-teknologia on saksalaisen lääkejätti Merckin 70-luvulla kehittämä  ja IR3535-pohjaisia hyönteiskarkotteita on ollut markkinoilla jo yli 30 vuoden ajan. Karkoteainetta on testattu vuosien varrella paljon ja todettu täysin turvalliseksi niin ihmisille, lemmikeille kuin myös ympäristöllekin. Aine on vaaratonta myös kissoille!

Aiemmin IR3535 on ollut käytössä vain suihkutettavissa ja voidemaisissa hyönteiskarkotteissa.

Repeltec-teknologian avulla karkote voidaan kiinnittää tuotteen materiaaliin niin, ettei sen teho heikkene käytössä tai pesussa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BF Repeltec -huivi
Arvosana