Harrastuslajit

Harrastuslajit

Harrastuslajeista löydät varmasti itsellesi ja koirallesi sopivan kurssin! 


Perustaidot
ovat harrastuslajien alkeis- ja jatkokursseja. Opinpolku alkaa Eskarista, jonka jälkeen siirryt Rakennuspalikat 1 -kurssille, ja sen jälkeen Rakennuspalikat 2 -kurssille. Nämä ovat jatkokursseja, joissa harjoitellaan palasia, joista lajin liikkeet koostuvat. Nämä käytyäsi sinulla on suuri osa palikoista kasassa, eli iso osa liikkeistä valmiina, ja olet valmis siirtymään Viikkoryhmään tai Valmennusryhmään.


Tukitaidot
kattavat erilaisia, kaikissa lajeissa hyödyllisiä taitoja. Näitä ovat esimerkiksi vireenhallinta, rauhoittuminen, hyppytekniikka, palkitsemiseen tähtäävä Palkankorotus-kurssi, jossa keskitytään palkitsemiseen liittyviin yksityiskohtiin, koulutustekniikka ja yhteistyö eli suhde koiraan. Näitä kursseja voit käydä irrallisena tarvittaessa. Kurssilla voidaan usein huomioida harrastamasi laji ja tehdä siihen liittyviä harjoituksia teeman mukaisesti. 


Täsmäkoulutuksista
löydät apua yksittäiseen haasteeseen, esim. noudon kouluttamiseen tai hiomiseen kympin suoritukseksi, ilmaisun parantamiseen noseworkissa tai paikallamakuun opettamiseen. Kurssit on suunniteltu käytäväksi irrallisena koulutuksen ohessa aiheeseen, josta tarvitset lisäoppia. 


Viikkoryhmistä
voit ottaa paikan, kun haluat treenata säännöllisesti, kaipaat häiriötreeniä ja sinulla on suurinpiirtein pohjat kunnossa. Liikkeitä toki hiotaan täälläkin, saat yksilöllistä ohjausta kuten muissakin koulutuksissamme. Voit olla kisatavoitteinen tai sitten treenata vain pitääksesi hauskaa koirasi kanssa. 


Valmennusryhmät
ovat kisatavoitteisille koirakoille. Valmennusryhmiä vetää aktiivisesti lajia kisaava kouluttaja. 


Kokeilukerrat
ovat sinulle, joka haluat käydä kerran tai pari kokeilemassa joko lajia tai kouluttajaa. Tästä kategoriasta löydät myös Vuorotyökortin, jolla voit käydä treenaamassa päivisin silloin, kun sinulle sopii. Iltaisin voit mennä mukaan ryhmiin, mikäli niissä on tilaa. 


Yksityisvalmennus
on henkilökohtaista valmennusta arkeen tai harrastuslajeihin. Voit valita itse kouluttajasi, tai sitten me suosittelemme sopivaa! 


Tervetuloa koulutuksiimme! 

Tuotteet 1-24 / 49

Laskeva järjestys
Sivu
per sivu