Yleisiä ohjeita

POISSAOLOT

Jos et pääse koulutukseen, olet oikeutettu korvaustuntiin. Tee ilmoitus ennen kurssikertaa, jotta kouluttaja saa tiedon poissaolostasi.
Korvausoikeus on voimassa 6 kk kurssin päättymisestä. Poissaolot ilmoitetaan vain täältä löytyvällä poissaololomakkeella >>.

Korvaustunnille pääset ilmoittautumaan täällä: https://www.koirakouluvisio.com/korvaustunnit.html

Ilmoittautuminen korvaustunnille on sitova. 

 

TOIMITILAOHJEET

Saapuminen

Osoite: Ruskakatu 3, 05810 Hyvinkää

Karttalinkkihttps://goo.gl/maps/DtiBpUZXCPJSHsU16

Pysäköi autosi Vision omaan pihaan Ruskakatu 3. Voit pissattaa ja kakattaa koirasi pihaamme, mutta älä käytä naapuriemme pihoja koiran ulkoiluttamiseen. Kerää koirasi jätökset huolellisesti pois kaikkialta hallin ympäristöstä. Meiltä saat tarvittaessa kakkapusseja. Tuotokset voit laittaa oven viereiseen mustaan pikkuroskikseen tai hallin päädyssä olevaan isoon sekajäteastiaan. 

Sisäänkäynti on myymälän ovesta, joka sijaitsee hallin oikeanpuoleisen pitkän sivun perällä. Odota tunnin alkua myymälässä, kouluttajamme noutaa sinut oikeaan aikaan ja paikkaan. Myymälämme palvelee sinua ma-pe 10-21 ja la-su 10-18 ja siellä on aina kahvia ja teetä tarjolla aamusta iltaan.

Koulutustiloissa ollaan sisäkengissä tai sukkasillaan. Meillä on lainaksi vihreitä muovikenkiä, jotka voit eteisestä ottaa käyttöösi käynnin ajaksi vapaasti. 

Sotkusakko

Koko hallissa on käytössä 25 € sotkusakko. Välttääksesi maksun muista käyttää koirasi riittävän usein ulkona, tarvittaessa myös kesken kurssitunnin. Suosittelemme myös pöksyjen tai urosvyön käyttöä, jos koirallasi on taipumusta esim. merkkailuun. Sotkusakosta lisätietoa täällä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Puh. 0456 391 396
Sähköposti: asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com
https://www.facebook.com/koirakouluvisio/ (Facebook-viestillä tavoitat hyvin!)

Liity Facebook-ryhmään Eläinkoulu Visio | Sisäpiiri täältä
Liity Facebook-ryhmään Eläinkoulu Visio | Leikkikoulu pennuille täältä!
Liity Facebook-ryhmään Eläinkoulu Visio | Näyttelytreenit täältä!