VisioShop

VisioShop

Avoinna
ma - pe 10 - 21
la - su 10 - 18

Kesäkuu-heinäkuu 2022
Ark. 13-21
la - su suljettu (paitsi koulutusten aikana)
11.7.-24.7. olemme lomalla - myymälä kokonaan suljettu 

Vuoden 2022 poikkeavat aukioloajat:
Uudenvuodenpäivä
La 1.1. suljettu

Pääsiäinen
Pe 15.4. suljettu
La 16.4. suljettu
Su 17.4. suljettu
Ma 18.4. suljettu

Helatorstai
To 26.5. suljettu

Juhannus
To 23.6. 13-18
Pe 24.6. suljettu
La 25.6. suljettu
Su 26.6. suljettu

Itsenäisyyspäivä
Ti 6.12. suljettu

Joulu & uudenvuodenaatto
La 24.12. suljettu
Su 25.12. suljettu
Ma 26.12. suljettu
La 31.12. suljettu
Su 1.1.2023 suljettu

Osoite: Ruskakatu 3, Hyvinkää 

Yhteystiedot
- VisioShop-myymälä 050 551 3307 tai visioshop@koirakouluvisio.com
- Eläinkoulun asiakaspalvelu 0456 391 396 tai asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com

 

Tarkkaan harkittu valikoima! 

VisioShopin valikoima on tarkkaan mietitty painottaen terveellisyyttä, turvallisuutta ja hyvää hinta/laatu-suhdetta. 

Herkulliset treeninamit ovat maistuvuuden lisäksi myös terveellisiä. Olemme jo valmiiksi jaotelleet niitä sopivan käyttötarkoituksen mukaisiin kategorioihin. Esim. ohitustilanteessa vähän isommat, pitkäkestoiset herkkupalat helpottavat. Sheippauksessa on usein parempi, että koira syö namin nopeasti, ja niin edelleen!

Kirjoja hankkiessa voit luottaa valikoimaamme eläinystävällisyyden ja lajityypillisten käyttäytymistarpeiden osalta: emme myy myymisen iloista, vaan haluamme jakaa oikeaa, ajantasaista tietoa eläimistä ja niiden hoidosta.

Leluvalikoimasta löytyy niin treenipatukat kuin pehmolelutkin. Aktivointipelit ja slow feeding -kupit ovat isossa osassa, niitä löytyy runsaasti. 

Koulutustarvikkeita löytyy kaikkiin lajeihin: nosework, toko, rally-toko, pk-lajit (haku, jälki, etsintäkoe, IGP eli suojelu, peltojälki (FH-jälki), agility, tunnistusetsintä (ID-hajutunnistus), metsästys ja noutajalajit (nome) ja näyttelyt.

Ulkoiluun ja myös vaativampaan retkeilyyn ja vaelluksille valikoimassamme on erinomaisia valjaita ja kaulapantoja sekä luonnollisesti myös hihnat eri pituuksissa.  

Lisäksi valikoimissamme on omien lampaidemme villaa ja lankaa! Nämä ovat eettisesti kestäviä tuotteita, sillä kerintä on osa lampaiden hyvinvoinnista huolehtimista. Lampaitamme pidetään hyvin ja niiden kohtelu on ystävällistä ja asiallista, lampaiden tarpeet huomioiden. Vaikka osa lampaista ansaitsee heinänsä paimennustreeneissä, myös paimennuksen koulutuksessa huomioidaan koirien ja lampaiden hyvinvointi myös treenin aikana. 


Maksutavat

Maksuvälineenä kivjalkamyymälässä käyvät kortit ja käteinen. Voit myös tilata ja maksaa tuotteet etukäteen ja noutaa ne myymälän aukioloaikoina. Valitse tällöin toimitustavaksi "nouto myymälästä", jolloin et maksa toimituskuluja. Nettikaupassa on useita maksutapavaihtoehtoja.

Posti tai Matkahuolto tuo tuotteesi valintasi mukaan

Toimitukset kaikkialle Suomeen. Toimitukset ulkomaille sopimuksen mukaan. 

Tuotteet 1-24 / 1021

Set Descending Direction
per sivu