Baskerville Ultra kevyt kuonokoppa

Arvosana:
90 % of 100
Alkaen 28,50 €
Varastossa
SKU
Basker

Baskerville ultra -kuonokoppa on erittäin vahva ja kestävä, mutta kevyt. Pehmeähkö muovi ja neopreenipehmuste takaavat kuonokopan mukavuuden ja istuvuuden. Baskerville-kuonokoppa ei estä koiraa läähättämästa tai juomasta. Kuonokopassa on säädettävä lukkokiinnitys kallon yli niskan taakse. Kuonokopan saa myös kiinnitettyä koiran kaulapantaan, jonka johdosta koira ei saa sitä pois päästä.

Tämä kuonokoppa ei myöskään estä koiran palkitsemista nameilla, joten voimme suositella sitä. Muistathan kuitenkin, että kuonokoppa on vain väliaikainen ratkaisu. Hakeudu koulutukseen, niin voimme tehdä kuonokoppaa vaativat tilanteet pelottomiksi ja turvallisiksi sekä sinulle että koirallesi!

Mittausohjeet

Mittaa ensin koirasi kuononympärys sen leveimmästä kohdasta, yleensä tämä kohta on heti silmien alapuolella. Kuononympäryksen mittaustulos on todella tärkeä, jotta voit valita koirallesi oikean kokoisen kopan.
Mittaa seuraavaksi koirasi kuononpituus silmien alta aivan kuononkärkeen saakka. Pääsääntöisesti koppa on sopiva, kun se peittää 2/3 koirasi kuonosta.
Alla oleva kokotaulukko on suuntaa antava, oma koirasi saattaa olla pienempi tai suurempi kuin keskivertoinen rotunsa edustaja. Mittaa koirasi kuono erittäin tarkasti ennen kokovalintaa.


Kokotaulukko

koko pituus kuononympärys esimerkkirotuja
1 5 cm 22 cm bichon frisé, maltankoira, kääpiömäyräkoira, toyvillakoira, yorkshirenterrieri
2 6 cm 27 cm bedlingtoninterrieri, borderterrieri, kääpiövillakoira, kääpiösnautseri, valkoinen länsiylämaanterrieri
3 8 cm 28 cm beagle, bordercollie, cockerspanieli, corgi, villakoira, snautseri, walesinterrieri
4 9 cm 32 cm australiankarjakoira, dalmatiankoira, husky, pointteri, springerspanieli, staffordshirenbullterrieri, vizsla
5 11 cm 35 cm bokseri, pitbullterrieri, dobermanni, saksanpaimenkoira, kultainennoutaja, labradorinnoutaja, rhodesiankoira, setteri, shar pei, weimerinseisoja
6 13 cm 41 cm akita, bullmastiffi, tanskandoggi, irlanninsusikoira, newfoudlandinkoira, rottweiler, bernhardinkoira
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Baskerville Ultra kevyt kuonokoppa
Arvosana