BF Repeltec tuubihuivi

Alkaen 12,90 €
Varastossa
SKU
11422

Suosittu Repeltec tuubihuivi tuo tyyliä punkkien torjuntaan! Repeltec punkkihuivi on tehokas, hypoallergeeninen, hajuton ja myrkytön lisäsuoja hyönteisiä vastaan.

Best Friend Repeltec Bandana "punkkihuivi" soveltuu käytettäväksi niin ihmisillä kuin lemmikeillä. Erinomainen tuote suojaa lenkkeilijöiden, marjastajien kuin metsästäjien kaulaa tai päätä. Koirilla tuote toimii samalla alueella kuin punkkipannat ja se suojaa eniten kaulaa ja rintaa, joihin punkit usein tarttuvat. Monet punkkiaineet eivät estä punkkeja kiipeilemästä lemmikkin karvoissa, vaan toimivat vasta kun punkki kiinnittyy koiraan. Repeltec punkkihuivilla saa torjuttua myös juoksevia punkkeja ja tuote on turvallinen käyttää muun punkkisuojauksen lisänä. IR3535-pohjaiset hyönteiskarkoitteet ovat turvallisia myös kissoille. Väreinä ihastuttava koralli, tyylitelty beige ja vauhdikas turkoosi.

  • Koko: ympärysmitta 50 cm, pituus 48 cm
  • Materiaali: 100% polyesteri, joustava
  • Värit: koralli, turkoosi ja beige
  • Valmistusmaa :Intia.

Repeltec –hyönteisiltä suojaava käsittely:

- Tehokas, hypoallergeeninen, hajuton ja myrkytön lisäsuoja hyönteisiä vastaan

- Karkottaa hyttyset, sääsket, punkit ja kirput

Repeltec on asusteeseen tai vaatteeseen pysyvästi kiinnittyvä hyönteissuojakäsittely. Repeltecin vaikuttava aine on IR3535®, synteettinen aminohappo (Ethyl Butylacetylaminopropionate), joka vaikuttaa hyönteisen hajuaistiin. Karkote karkottaa hyönteiset niitä kuitenkaan vahingoittamatta. IR3535-teknologia on saksalaisen lääkejätti Merckin 70-luvulla kehittämä ja IR3535-pohjaisia hyönteiskarkotteita on ollut markkinoilla jo yli 30 vuoden ajan. Karkoteainetta on testattu vuosien varrella paljon ja todettu täysin turvalliseksi niin ihmisille, lemmikeille kuin myös ympäristöllekin. Aine on vaaratonta myös kissoille! Aiemmin IR3535 on ollut käytössä vain suihkutettavissa ja voidemaisissa hyönteiskarkotteissa. Repeltec-teknologian avulla karkote voidaan kiinnittää tuotteen materiaaliin niin, ettei sen teho heikkene käytössä tai pesussa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BF Repeltec tuubihuivi
Arvosana