Helppo Arki | Arkitottelevaisuus

Arvosana:
100 % of 100
Ei varastossa
SKU
arkitottis

Sujuvaa arkea!

Arkitottelevaisuus-kurssilta saat apuja arjen tapakasvatukseen, perustaitoihin ja pohjaa kilpailulajeihin. Tämä kurssi käy hyvin myös jatkokurssiksi Pentukoulun jo käyneille. Jokaisen koirakon kohdalla voidaan kurssiohjelmaa räätälöidä taitotason mukaisesti ja treenata juuri niitä asioita, mitkä kaipaavat harjoitusta.

Tavoitteena on rakentaa hyvä ja luottamuksellinen suhde koiran ja omistajan välille sekä luoda selkeät käyttäytymismallit erilaisiin arjen tilanteisiin myös häiriössä. 
Kurssilla on mahdollisuus harjoitella myös ilman koirahäiriötä. Koirahäiriö otetaankin mukaan vasta sitten, kun koira siihen pystyy. Tämä on erinomainen kurssi siedättää koira muihin koiriin! 


"Koulutus vastasi erittäin hyvin odotuksiamme! Saimme kohdennetut ohjeet ja avun meidän haasteisiin. Jo ensimmäisellä kerralla saimme sellaisia ajatuksia ja vinkkejä koiramme kanssa toimimiseen, joita emme olisi keksineet ilman koulutukseen osallistumista. Kouluttajamme Saana ja hänen asenteensa oli parasta! Hän osasi luoda erehdyksille sallivan ilmapiirin ja siten antoi positiivisen fiiliksen jokaiselle kurssikerralle. Saana osasi selittää asiat siten, että mekin mieheni kanssa ymmärsimme ne ja ymmärsimme miksi mikäkin asia oli tärkeä koiramme kannalta. Ei parannettavaa! Huippukoulutus!" 
Vala

"Parasta oli eri paikoissa tapahtuvat koulutushetket oli hyviä. Esim kauppakeskuksiin tutustuminen oli hyödyllistä. Toivoisimme, että useampi osallistuja voisi löytää koulutuksen!" (kouluttajana Mari Kärkkäinen)
Johanna & Elmi

 

Kurssiohjelmassa esim.

Palkkioiden testaus - mikä toimii palkkiona juuri sinun koirallesi?
Kontakti ja lähelläpysyminen
Luopuminen
Hihnakäyttäytyminen
Rauhoittuminen ja paikallamakuu
Ihmisten ja koirien ohittaminen (Katso myös Ohituskoulu)
Tervehtiminen
Luoksetulo
Kurssilla harjoitellaan eniten osallistujien toiveiden mukaisia aiheita

SUOSITELTAVAA LUKEMISTA

Artikkeli: Kontakti >> 

POISSAOLOT

Jos et pääse kaikille kerroille, voit korvata tunnin myöhemmin korvaustunnilla. Voit ilmoittaa poissaoloistasi asiakaspalveluun!

Korvauskäytäntö >>

 

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT:

Aika: To 16.3.-13.4.2023 klo 20.00 
Kurssipäivät: 16.3., 23.3., 30.3., 6.4., 13.4.
Kurssikertoja: 5
Kouluttaja: Mari Tammenkoski, eläintenkouluttaja (at 2018, eat 2022)
Paikka: Visio, Ruskakatu 3, Hyvinkää 

 

 

Löysimme muita sinua mahdollisesti kiinnostavia tuotteita!
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Helppo Arki | Arkitottelevaisuus
Arvosana