Viikonloppukoulutukset

Viikonloppukoulutukset

Viikonloppukoulutukset ovat eri tasoisille koirakoille suunnattuja koulutuksia, jotka suunnittelemme myös kauempana asuvia asiakkaitamme ajatellen. 

Aihepiirit vaihtelevat, mutta kurssit sopivat yleensä myös aloittelijoille. Mikäli näin ei ole, asiasta mainitaan kyseisen koulutuksen kohdalla. Koulutusvuorossa on yleensä yksi koira kerrallaan, jolloin voidaan paneutua haluttuun asiaan jokaisen koirakon tason ja tavoitteiden mukaisesti. 

Koulutukset järjestetään lämpimässä sisätilassa, ainoastaan agihallin lämpötila on hieman viileämpi, jotta koirat jaksavat paremmin treenata myös fyysisesti rankempia lajeja. Kaikissa koulutustiloissa on vilukissoja varten huopia, joihin kääriytymällä voi tarvittaessa lämmitellä omaa vuoroa odottaessa. Koulutustiloissa käytetään sisäjalkineita, joita on muutamia myös lainaksi meiltä. 

Tarjolla on aina kahvia ja teetä. Lounaat ovat aina omakustanteisia, joko omat eväät tai tilaamme annokset lähiravintolasta. Meiltä voit ostaa limuja ja makeisia. 

Halutessasi ottaa koiran sisälle kannattaa ottaa mukaan oma häkki. Mikäli sellaista ei ole, meiltä häkin tai metalliaitauksen veloituksetta käyttöön koulutuksen ajaksi. 

Jos et löydä haluamaasi, vinkkaa meille, niin järjestämme!

Asiakaspalaute Vaula & Taina

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.