Think Today Food for cats -ruokinta-alusta

11,90 €
Varastossa
SKU
TTc1

THINK TODAY ruokinta-alusta kissoille (tuskin koirakaan loukkaantuu cats-tekstistä, saattaa olla tyytyväinen luullessaan syövän kissan ruuat).

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa uusiokäytetystä joustovinyylistä ja se on kestävä käytössä. Lisäksi tuote on helppo pitää puhtaana, ja se pitää lemmikin ruokapaikan siistinä ja helposti siivottavana sekä suojaa lattiaa.

Ruokakuppi pysyy hyvin vinyylipinnan päällä eikä lähde luisumaan. Suosittelemme alle lisäksi liukuestemattopalaa, joka pitää alustan hieman irti lattiapinnasta ja tekee ruokailusta lemmikillesi helpompaa.

Kierrätysmateriaaleista valmistettu ja suunniteltu tuote on tehty Suomessa vastuullisesti ja tukien kestävää kehitystä.Materiaali: paksu ja tukeva muovimatto, valmistettu ylijäämämateriaalista.
Koko: halkaisija 30 cm.


"THINK TODAY perustettiin vuonna 2007 tahdosta toteuttaa vastuullista yritystoimintaa uudella tavalla, yhteistyössä ja erilailla, poiketa massasta ja erottua joukosta. Olemme onnistuneet siinä jjo vuosia ja uusiokäyttäneet vuosittain tonneittain käyttökelpoista laadukasta materiaali uusiksi tuotteiksi."

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Think Today Food for cats -ruokinta-alusta
Arvosana