Non-stop Pelastusliivi

Alkaen 124,90 €
Varastossa
SKU
nspl

PROTECTOR LIFE JACKET- pelastusliivin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Ainutlaatuinen SAFE-R kelluvuusrakenne: Rakenne varmistaa, että koirasi pysyy pinnalla ja vakaana vesiviivaan nähden. Kellukkeet on sijoitettu sivulle lisäämään kelluvuutta ja liikkumisvapautta. Paneelit on jaettu osiin, jotta koirasi voi kääntyä ilman, että liivi rajoittaa sitä.
  • Hengittävyys: Koiran selän päällä olemme käyttäneet erittäin hengittävää HexiVent-materiaaliamme. Vesi voi virrata läpi ja tuuletettu yläosa voi auttaa estämään koirasi ylikuumenemisen.
  • Ergonominen muotoilu: Halkaistujen sivupaneelien lisäksi liivin muoto mahdollistaa koirasi etujalkojen liikkumisen vapaasti. Tämän seurauksena koirasi pystyy liikkumaan tehokkaammin vedessä ja veden äärellä.

Tämä malli tarjoaa koirallesi etsimämme kelluttavuuden, vakauden ja liikkumisen vapauden.

Pelastusliivin toimivuus on testattu perusteellisesti avovedessä, uima-altaassa ja vesijuoksumatolla useiden eri koirien kanssa. Ihmisten pelastusliivejä testataan ISO-standardin mukaan, mutta sitä ei ole vielä sovellettu koirien pelastusliiveihin. Kehitimme testijärjestelmän mahdollisimman lähellä ihmisen standardeja, jotta voimme valmistaa koiran pelastusliivin, joka on vertaansa vailla markkinoilla.

Pelastusliivi on varustettu tukevalla kahvalla siltä varalta, että joudut nostamaan koiraasi laudalle, laituriin tai veneeseen.

Yhdistämällä SAFE-T-kiinnityssysteemin ja leveät rintahihnat, paine jakautuu tasaisesti, mikä tekee liivistä mukavan ja turvallisen koirallesi. Heijastava nauha kahvan yläosassa lisää näkyvyyttä pimeässä. Protector life jacket pelastusliivi on kirkkaan oranssi, joten sinun on helpompi havaita koirasi vedessä.

Yhden takana olevan talutushihnan kiinnityskohdan lisäksi pelastusliivin molemmilla sivulla on yksi kiinnityspiste, joiden avulla voit säätää suuntaa ja vastusta. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kuntoutustarkoituksiin vesijuoksumatolla tai uima-altaassa. Pienet tavarat voidaan säilyttää takataskussa.

Kokotaulukko:

Koko 2: koiran paino: 1.5-7 kg, rinnanympärys: 32-45 cm
Koko 3: koiran paino: 3-7 kg, rinnanympärys 40-56cm
Koko 4: koiran paino: 7-17 kg, rinnanympärys 48-67 cm
Koko 5: koiran paino: 13-26 kg, rinnanympärys 56-78cm
Koko 6: koiran paino: 22-35 kg, rinnanympärys 65-90 cm
Koko 7: koiran paino: 31-47 kg, rinnanympärys 71-99 cm

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Non-stop Pelastusliivi
Arvosana