LickiMat® Splash -nuolukuppi

Alkaen 20,90 €
Varastossa
SKU
lmspl

LickiMat® Splash -nuolukuppi kiinnittyy imukupilla sileään ja tasaiseen pintaan lattialle tai seinään. Voit hyödyntää tätä esim. hoitotoimenpiteissä. Koiran keskittyessä herkkujen nuolemiseen saat itse työrauhan. 

LickiMat®-nuolumatot on suunniteltu parantamaan lemmikkisi hyvinvointia ja terveyttä. Syöminen hidastuu, jolloin sylkeä erittyy enemmän, mikä tekee hyvää ruuansulatukselle sekä suun terveydelle. Hitaampi syöminen myös vähentää närästystä. Jotkut ahmatit oksentavat ruokansa liian nopeasti syödessä. Hitaampi syömistahti estää tätä. 

Voit pakastaa nuolumaton, jolloin syöminen kestää vielä kauemmin. 

Nuoleminen rauhoittaa eläintä vapauttamalla sen kehoon rauhoittavaa hormonia.

Koko: halkaisija 5 x19 cm

Tuotteen voi pestä astianpesukoneessa ja lämmittää mikroaaltouunissa.

Materiaali: elintarvikelaatuinen myrkytön luonnonkumi, turvallinen ihmisille ja eläimille.

Imukupilla varustettu LickiMat Splash -nuolukuppi soveltuu hyvin aktivointiin, rauhoittumiseen, ruokailun hidastamiseen sekä avuksi esimerkiksi trimmaukseen, pesuun tai eläinlääkärikäynteihin. Levitä Splashiin lemmikillesi sopivaa märkä- tai raakaruokaa, tahnaa tai mitä ikänä keksit ja kiinnitä imukupilla tasaiseen kohtaan esimerkiksi lattialle tai seinälle. Lisähaastetta ruokailuun saa pakastamalla Splashin. Imukuppi pysyy parhaiten kiinni kun imuosa on kasteltu vedellä. Tuote sopii koirille ja kissoille.

Splash kestää pakkasen, mikroaaltouunin sekä astianpesukoneella pesun. Muistathan, ettet jätä lemmikkiäsi Splashin kanssa ilman valvontaa.


Koko:
5 x 19 cm

Väri:
Vihreä
Turkoosi

Materiaali:
luonnonkumi

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LickiMat® Splash -nuolukuppi
Arvosana