Korvaustunnit

Arvosana:
100 % of 100
Alkaen 0,00 €
Varastossa
SKU
Korvaustunnit

Jos et pääse koulutukseen, olet oikeutettu korvaustuntiin. Korvausoikeus on voimassa 6 kk kurssin päättymisestä. Emme kysele poissaolon syitä tai pyydä mitään todistuksia.

HUOM! Ilmoitus poissaolosta tapahtuu täyttämällä poissaololomake, joka löytyy täältä >>Lomakkeen täytettyäsi olet oikeutettu korvaustuntiin. 

Ilmoitus on hyvä tehdä jo ennen kurssikertaa, jotta kouluttaja saa tiedon poissaolostasi, mutta viimeistään viikon kuluttua poissaolostasi.

Poissaoloilmoituksen jälkeen voit tässä ilmoittautua sopivalle korvaustunnille.  

Ilmoittautuminen korvaustunnille on sitova, ja korvaus katsotaan käytetyksi, vaikka et tulisi paikalle. 

Ennen korvaustuntia kannattaa miettiä, mihin haasteeseen haluaa neuvoja, ainakin jos kouluttaja on eri kuin varsinaisella kurssilla. Näin ei mene tunnista aikaa asian pohtimiseen vaan treeniaikaa jää enemmän. 

Agilityn korvaustunnit
Agi-etuliitteellä olevat tunnit ovat agilitykursseilta poissaolleiden korvaustunteja.
Jokaiselle tunnille otetaan maksimissaan 4 koirakkoa. 

Nosework-korvaustunnit
Nose-etuliitteellä olevat tunnit ovat nosework-kursseilta poissaolleiden korvaustunteja. Jokaiselle tunnille otetaan maksimissaan 4 koirakkoa. 

Toko & Rally-toko -korvaustunnit
Toko & Rally -etuliitteelä olevat tunnit ovat toko- ja rally-toko -kursseilta poissaolleiden korvaustunteja. Jokaiselle tunnille otetaan maksimissaan 4 koirakkoa. 

Kaikki muut kurssit
Kaikkien muiden kurssien korvauskerrat järjestetään vaihtelevasti eri tiloissa riippuen siitä, mikä tila on vapaana, ja mitä treenataan. Jokaiselle tunnille otetaan maksimissaan 4 koirakkoa. 

 

Kaikilla korvaustunneilla kouluttajana on Leena Rantamäki, ellei ajankohdassa muuta mainita. 

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Korvaustunnit
Arvosana