Iv San Bernard Hoitoaine Talco koiran- ja kissanpennuille

19,50 €
Varastossa
SKU
BALTALC500

Erityinen hoitoaine koiran- ja kissanpentujen nuorille kasvaville turkeille. Hellävarainen, ravitseva ja hennosti hajustettu.

Käyttöohje: Laita turkkiin Talco shampoopesun jälkeen ja hiero hellävaraisesti turkkiin kolmen minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä ja kuivata nopeasti kuivaimella (ei liian kuumalla). Koska Talco- shampoo ja hoitoaine ovat hellävaraisia, pentuja voi pestä niin usein kuin on tarvetta.

Vinkki: Pennuilla on mahdollisuus monenlaisiin tulehduksiin, koska iho ja turkki eivät vielä toimi aikuisen turkin tavoin suojaten ihoa. Tästä syystä sekä säännöllinen pesu että erityisesti hoitoaineen käyttö on tärkeää. Pennun iho ja turkki tarvitsevat aina hoitoaineen jokaisen shampoopesun jälkeen hoitamaan ja suojaamaan ihoa ulkoisilta vaikutuksilta. Shampoopesu puhdistaa lian lisäksi aina myös osan luonnollisista öljyistä, joita palautetaan hoitoaineen kautta takaisin iholle. Pennun omat talirauhaset alkavat toimia kunnolla vasta myöhemmin, jolloin hoitoaineessa annetut öljyt tulevat entistä tärkeämmiksi pentuiässä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Iv San Bernard Hoitoaine Talco koiran- ja kissanpennuille
Arvosana