FitPAWS® Paw Pods puolipallot 4 kpl

46,00 €
Ei varastossa
SKU
fp puolipallot

FitPAWS® Paw Pods puolipallojen avulla koirasi voi treenata haastavampia tasapainoharjoitteita, tukirangan vahvistamista ja seisomistreeniä näyttely- sekä urheilukoirille.

FitPAWS® Paw Pods ovat 13cm leveät tasapainoalustat koirille. Aseta koirasi jalan alle ja treenaa haastavampia tasapainoharjoitteita, tukirangan vahvistamista, seisomistreeniä näyttely- ja urheilukoirille. FitPAWS® Paw Pods on myös loistava apu voimanjaon harjoitteluun yksittäisille raajoille - yksi toimiva työkalu lisää koirien kuntoutuksen ammattilaisille!

Paw Podsit on tehty napakasta, mutta joustavasta PVC-materiaalista, jossa on ilmatäytteinen kammio. Harjoituksen vaikeutta voit säädellä myös helposti säätelemällä ilman määrää ns. neulapumpulla (pumppua ei mukana paketissa). Vaikeustasoa voit muuttaa myös kääntämällä Paw Podseja joko tasainen puoli maata kohti tai ylöspäin. Pinnan nyppylät antavat koiralle neurologisia kosketusaistiärsykkeitä että antavat lisää pitoa. Tasainen puoli on liukuestepinnalla. Mukana ohjeita! Paketissa on neljä Paw Podsia ja ne on pakattu kätevään verkkopussiin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FitPAWS® Paw Pods puolipallot 4 kpl
Arvosana