MimSafe Tuuletuskoukku

12,90 €
Ei varastossa
SKU
58086

Tuuletuskoukku takakonttiin, Ilmanvaihtokoukku AIRKIT Mimisafelta antaa sinun lukita ja laittaa hälytyksen päälle autoon takakontin ollessa auki. Lukitse vain ilmanvaihtokoukut, kun jätät auton, sopii useimpiin farmariautoihin. Älä koskaan jätä koiraa yksin lämpimään autoon!

MimSafe AiringHook AirKit 3G - Allow fresh air into the car even when it is locked

Ilmanvaihtokoukku. Lukittavan MimSafe-tuuletuskoukun avulla koira saa raitista ilmaa tavaratilan kannen kautta.

Tietoa

Toimii useimpien autojen kanssa. Helppo koota ja purkaa. Huomaa, että älä koskaan käytä tätä tuuletuskoukkua auton käydessä!

Fakta

Huomaa, että älä koskaan käytä tätä tuuletuskoukkua auton käydessä!

Hyvä tietää

Ruotsin Maatalousviraston asetuksissa ja säännöksissä on määräys elävien eläinten kuljettamisesta, jonka mukaan koiria ei saa pitää irti autossa. Koiran on istuttava kuljetushäkissä, kuljetussristikon takana tai erityisesti mukautetussa turvavyössä. MimSafe tarjoaa turvallisia kuljetusratkaisuja lemmikeille ja ajoneuvoille. Alan johtava tiimi työskentelee innovaatioiden, kehitystyön ja turvallisuusratkaisujen tuottamiseksi, jotka ovat tyylikkäitä ja mukavia koiran omistajille ja käyttäjille. MimSafe sanoo tämän perustuvan turvallisten kuljetusratkaisujen kehittämiseen joidenkin maailman johtavien automerkkien ja niiden suunnittelijoiden kanssa

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MimSafe Tuuletuskoukku
Arvosana