Black Stuff -kapselit

21,50 €
Varastossa
SKU
E018kap

Black Stuff yhdisti luonnonlääkinnän vanhat perinteet moderniin biotekniikkaan. Perinteisissä hoidoissa erilaisia puu-uutteita ja pakurikääpää on käytetty jo tuhansia vuosia. Tuotteemme raaka-aineena on käytetty koivua ja pakuria. Tuotteen teho ei kuitenkaan perustu koivuun eikä pakuriinkaan, vaan se menee paljon pidemmälle. Pelkällä pakurituotteella ei saada lähellekään aikaiseksi niitä vaikutuksia, joita Black Stuffin sisältämällä HUFULAC® -yhdisteellä saadaan.

Miten tuote vaikuttaa?

Emme saa esittää terveysväittämiä, joten yritämme muotoilla asian lakien ja säädösten mukaisesti. Vaikutukset ovat aina yksilöllisiä, mutta yleensä käyttäjämme kuvaavat tuotteen tekevän vessakäynneistä paremmin ennakoitavia, sekä vähentävän niiden tarvetta. Asiakkaamme kertovat ”Bläkin” parantavan yleisesti myös oloa, mielialaa ja kuntoa.

HUFULAC®: luonnollinen yhdistelmä ligniinejä, polyfenoleja sekä fulvo- ja humushappoja

Vaikuttavat aineet syntyvät luonnossa erittäin hitaasti maaperän humuskerroksessa orgaanisen aineksen hajotessa. Olemme kehittäneet tuotantomenetelmät, jotka nopeuttavat tätä luontaista prosessia sekä mahdollistavat erittäin puhtaan ja tasalaatuisen tuotteen.

Vaikuttavat aineet ovat käyneet läpi satoja yliopistotutkimuksia. Kehitystiimimme on koonnut tietoa vuosia, ja kehittäneet tuotteen koostumusta ja valmistusprosessia seuraten alan tieteellisiä julkaisuja ja tutkimustuloksia. Myös lääketeollisuus tutkii ahkerasti tällä hetkellä polyfenoleja, ligniinejä sekä fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutustensa vuoksi.

Mitä nämä aineet tekevät?

Humusaineet kuljettavat mukanaan mm. mineraaleja ja hivenaineita sekä energia-aineenvaihduntaan liittyviä elementtejä säädellen hapetus-pelkistysreaktioita, eli  oksidaatiota ja antioksidaatiota siellä, missä ja miten näitä reaktioita tarvitaan. Nämä orgaaniset hapot siis osallistuvat kehosi kemiallisiin säätelyprosesseihin siten, kuten luonto on sen tarkoittanut. Ja suolistobakteerisi suorastaan rakastavat humusaineita. Yhdessä terveellisen, kasvispainotteisen ruokavalion kanssa ne auttavat sinut eroon usein toistuvasta paniikista etsiä lähin vessa. 
 

Näkemyksemme mukaan humusaineet kuuluvat yhtä oleellisesti maapallon organismien ravintoon kuin mineraalit ja vitamiinitkin.

 

Mitä voi odottaa tuotteen käytöltä?

Ravintolisämme ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Se ei ole tarkoitettu minkään sairauden diagnosoimiseen, ehkäisyyn tai hoitoon. Meidän näkemyksemme mukaan Black Stuff täydentää terveellisiä elämäntapoja ja ruokavaliota tukemalla terveen aineenvaihdunnan ja suolistomikrobien toimintaa.

Vaikutukset ovat yksilöllisiä, mutta useimmat käyttäjämme kertovat erilaisten ruoansulatukseen liittyvien vaivojen vähenemisestä, ulostuksen olevan säännöllisempää, paremmasta jaksamisesta arjessa ja nopeammasta palautumisesta urheilussa. Emme kuitenkaan esitä tuotteestamme terveysväitteitä. Ne on koettava itse.

 

Tuotteen käyttö

Black Stuff sekoittuu helposti niin kuumiin kuin kylmiinkin nesteisiin, esim. kahviin. Nesteen lämpötila ei vaikuta tuotteeseen. Makumaailma on samansuuntainen kuin esim. pakuriteellä.

Annostelu

Suosittelemme 0,5–1 grammaa päivässä eli yksi kapseli aamulla ja toinen illalla.

Jos käytät lääkkeitä

Ravintolisien käytöstä on suositeltavaa aina keskustella lääkärin kanssa, mikäli ravintolisää käytetään samanaikaisesti lääkityksen kanssa. Ravintolisä(t) saattavat vaikuttaa lääkkeiden toimintaan.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Black Stuff -kapselit
Arvosana