Black Balance for Dogs - mikrobiomin hyvinvointiin koirille

Arvosana:
80 % of 100
24,90 €
Varastossa
SKU
blackkoira

Puu- ja pakurikääpäuute, lignosulfonaatti, polyfenolit, lignofenolit, ligniinit. ( Sisältää humus-ja fulvohappoa). 

Puusta ja pakurista eristettyjen voimakkaiden fenolien tehokkuus on kliinisesti osoitettu yliopistotason tutkimuksissa. Kun elimistön hyvää mikrobikantaa ruokitaan oikein, koirasi tuntee sen! 

 

Tarjoa koirallesi elinvoimaa metsän antimista:

  • Edistä vatsan ja suoliston mikrobien normaalia toiminta
  • Tehosta ravintoaineiden imeytymistä ruoansulatuskanavassa
  • Vähennä epäpuhtauksia ja mm. vapaita radikaaleja elimistöstä

 

Black Balancella on monta tehtävää koiran elimistössä

Black Balancen valtava polyfenolien määrä toimii katalyyttina ravinnon kuljettamisessa koiran elimistön hyötykäyttöön. Se sisältää myös poikkeuksellisen suuren määrän välttämätöntä fulvohappoa, joka osallistuu mm. epäpuhtauksien sitomisessa ja poistamisessa kehosta. 

Mikrobiomin tasapainottamisen kannalta tärkein toimintamekanismi perustuu Black Balancen sisältämiin prebiootteihin, jotka toimivat hyvien bakteerikantojen tärkeänä ravintona. (mm. maitohappobakteerit ). Pelkkä maitohappobakteerin lisääminen ruokintaan ei siis riitä, vaan maitohappobakteerit tarvitsevat oikeaa ravintoa elääkseen. Black Balancen yksinkertainen toimintamekanismi kopioi siis luonnollisen ravintokuidun (prebiootti ) muodostumista kasveihin, jolloin koiran mikrobiomille saadaan helposti toimitettua elintärkeää liukenevaa ravintokuitua. 

 

Annossuositus: Annostele 2 keksiä päivässä pienille, 4 keksiä keskikokoisille ja 6 keksiä suurille koirarodulle. Pienille koiraroduille ½ keksiä vuorokaudessa.  

Pakkaus sisältää kuukauden annoksen keskikokoisille- ja suurille koiraroduille.

Säilytys: Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä pussi suljettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa. 

 

Ainesosat ja ravintosisältö:

Puu-ja pakurikääpäuute, sisältää humusaineita ( 25% humushappoa ja 75% fulvohappoa) Maissi, siipikarjanrasva, kivennäisaineet, eläinproteiinit, lignosulfonaatti, juurikasmassa. 

Analyyttiset koostumukset:

Proteiini 17,3%

Rasva 5,6%

Tuhka 5,4%

Kuitu 3,3%

Kalsium 1,2%

Fosfori 0,8%

Natrium 0,08%

Polyfenolit 1890mg/100g

 

Black Balance – Markkinoiden terveellisin keksi koirille

Ihmisten tavoin, myös lemmikeillä on yhä kasvavammin haasteita vatsan ja suoliston kanssa. Tämä voi olla seurausta vähenevästä kosketuksesta luontoon ja luonnollisuuteen. Black Balance näyttää mullistavan arkea omalla yksinkertaisella tavallaan. Vastaus löytyi yllättävän läheltä, nimittäin metsästä ja sen ravinteista, joita kulkeutuu koiran elimistön hyötykäyttöön niukalti mm. nykyprosessien vuoksi. 

Kasvavat vatsaongelmat kielivät siis jostain ja yksi keskeinen tekijä voi olla toivottujen sekä ei-toivottujen bakteerien tasapaino. Black Balancen yksi tehtävistä on palauttaa ruoansulatuskanavaan luonnollinen bakteerien tasapaino. 

Black Balance keksit on helppo annostella koiran ruokakippoon tai antaa vaikkapa palkkiona. Kananrasvan ansiosta ne ovat erittäin maistuvia. ’

Kuljetusliike nimeltä Black Balance 

Black Balance on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste, joka sisältää poikkeuksellisen toimintamekanismin ja tehon. Sekä prebiootit, että probiootit ovat tärkeitä koiran suoliston toiminnan kannalta. Black Balance on voimakas prebioottivalmiste, joka ruokkii hyvien mikrobien kantaa eläimen elimistössä. Black Balancea voidaan kutsua myös ”kuljetusliikkeeksi ”korkean polyfenolipitoisuuden ja hurjan fulvohappo määränsä vuoksi. Polyfenolit kuljettavat veressä ravinteita ja fulvohappo sitoo itseensä epäpuhtauksia. Fulvohappoa voidaan kutsua nykypäivänä yhdeksi luonnon ihmeistä, johon liittyviin tutkimuksiin suosittelemme jokaisen tutustumaan. Nämä vaikuttavat aineet yhdessä tekevät Black Balancesta parhaan mahdollisen täydennysrehun, joka on hyvä ymmärtää osana päivittäistä ravintoa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Black Balance for Dogs - mikrobiomin hyvinvointiin koirille
Arvosana