Alpha Spirit Wild Fish kala 3 kg

49,90 €
Varastossa
SKU
ASWFkala 3 kg

Puolikostea nappula toimii paitsi ruokana, myös terveellisenä ja herkullisena treeninamina. 

Ruoka on valmistettu luonnollisista tuoreista ainesosista. Se ei sisällä viljaa, gluteenia eikä lihajauhoja.

Nappula on valmistettu tuoreesta kokonaisesta kalasta. Yhteen kiloon (1 kg) tätä koirille tarkoitettua ruokaa tehdessä on käytetty 2,8 kg tuoretta kalaa. Tuoreet raaka-aineet käsitellään matalassa lämpötilassa säilyttäen kaikki niiden ravinteet, vitamiinit ja mineraalit. Tämä tuote ei sisällä lihaa, lisättyä rasvaa, viljaa tai gluteenia.

Raaka-aineet: 85% tuoretta kokokalaa ((kultasardiini (sardinella aurita), makrilli (scomber scombrus), piikkimakrilli (trachurus spp.), sardiini (sardina pilchardus)), hydrolysoitu tärkkelys, hydrolysoitu rusto, kasviglyseriini (USP), muna, beta vulgaris -juurikasmassa, panimohiiva (saccharomyces cerevisiae), kurpitsa, päärynä, ananas, timjami (thymys vulgaris), korianteri (coriandrum sativum), kumina (cumin cyminum), salvia (salvia officinalis), inkivääri (zingiber officinale), kurkuma (curcuma longa)

Ravintosisältö: raakaproteiini 29%, raakakuitu 2%, raakarasva 14,5%, raakatuhka 7%, kosteus 25%, monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot EPA + DHA 1790 mg / kg, kalsium 1,3%, fosfori 1,1%, rauta 62 mg / kg, glukosamiini 3930 mg / kg, tauriini 2680 mg / kg

Kaikki analyyttiset komponentit ovat luontaisesti läsnä ja tulevat käytetyistä raaka-aineista - niitä ei ole keinotekoisesti lisätty. Tuotteen valmistusprosessi on ainutlaatuinen ja hellävarainen kylmäpuristusmenetelmä (tenderize technology), jossa käytetään kylmän maseroinnin esikäsittelyä ja kuivattamista. Tällä menetelmällä saadaan erinomaisesti sulavia tuotteita, joissa on käytetty vain raaka-aineiden omia nesteitä. Keinotekoisia lisiä ei käytetä.

Metaboloitava energia per kg: 3283kcal / 13736kJ

 

 

 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Alpha Spirit Wild Fish kala 3 kg
Arvosana