Eläinnäyttelijärekisteri

 

ELÄINNÄYTTELIJÄREKISTERI

 

Tässä esittäytyy rekisterissämme olevia valmistuneita. Esittelemme vain osan - rekisterimme on oikeasti laajempi! Jos olet kiinnostunut palkkaamaan eläinnäyttelijän, olethan yhteydessä!
Pelkän ulkonäön lisäksi on tärkeää, että eläin sopii muuten rooliinsa, jotta lopputuloksesta tulee hyvä ja työ sujuu jouhevasti ja nopeasti.

Rekisterin eläimet ovat käyneet eläinnäyttelijäkoulun hyväksytysti. Kuvaa klikkaamalla pääset eläimen tarkempiin tietoihin. 

Eläimet osaavat muutamia roolisuoritusten opettelussa hyödyllisiä pohjataitoja, ja ne on siedätetty kuvausolosuhteisiin.

Rekisteri on eläinnäyttelijäkouluttaja Tuire Kaimion käytössä.

Tuire ja Sari vastavat eläinnäyttelijöiden valinnasta ja näyttelijän valmistelemisesta rooliinsa. 

Kurssit järjestetään yhteistyössä Tuire Kaimion kanssa.

Vastuukouluttajina toimivat ammattitutkinnon suorittaneet eläintenkouluttajat Sari Paavilainen Visiolla ja Tiina Korhonen Nuuskulassa. 

 

Vision kurssille voit ilmoittautua täältä >>
Nuuskulan kursseille ilmoittautuminen täältä >>

 

Eläinnäyttelijäkyselyt: Sari Paavilainen p. 040 593 3131 tai Tuire Kaimio

Kuvat: Jenni Kaurila, Eläinten koulukuvaus

 


STARAMME (in alphabetical order)

Onko sinulla kotona tuleva eläinnäyttelijätähti? Ilmoittaudu kurssille >>

Eläinnäyttelijä Abbe  Eläinnäyttelijätär Anna Antero Eläinnäyttelijätär Blondi Eläinnäyttelijä Bono Caaria Eläinnäyttelijätär Cissi  Eläinnäyttelijä Dani Dante    Eläinnäyttelijätär Eve Fia    Hatti   Eläinnäyttelijätär Hinni Eläinnäyttelijätär Hoppu Hukka Eläinnäyttelijätär Hulda Eläinnäyttelijä Jimi  Eläinnäyttelijätär Kerttu Eläinnäyttelijätär Kide Kuura  Eläinnäyttelijätär Lempi Liekki  Eläinnäyttelijätär Lotta  Eläinnäyttelijätär Maggie Eläinnäyttelijätär Maire Eläinnäyttelijätär Manna  Eläinnäyttelijätär Miisa  Eläinnäyttelijä Milo  Eläinnäyttelijä Mortti  Eläinnäyttelijätär Muska Eläinnäyttelijätär Myrtti  Eläinnäyttelijä Nikke Eläinnäyttelijä Nova Onni Oodi  Pahko Patu Penni Eläinnäyttelijätär Pihka   Raksu  Eläinnäyttelijä Robi  Eläinnäyttelijä Roope  Sepe Stella stewie Eläinnäyttelijätär Sumu Eläinnäyttelijätär Säkä  Eläinnäyttelijä Taju     Eläinnäyttelijä Tikku  Eläinnäyttelijä Touho  Usva Eläinnäyttelijätär Varpu Eläinnäyttelijätär Welma Eläinnäyttelijätär Yola  Zorbas