Berra namipallo palkkalelu

Ei varastossa
SKU
brnp

Berran namipallo on erinomainen harrastuskoirien palkkaukseen suunniteltu lelu. Namipallo toimii mainiosti nameista, mutta myös leluista palkkautuville koirille. Namipallon sisään voi laittaa minkä tahansa kiinteän herkun, ja se pysyy paikallaan myös palloa heitettäessä. Koira oppii nopeasti avaamaan pallon itse ja ottamaan herkun ilman ohjaajan apua. Namipalloa ei ole tarkoitettu koiran ajanviete- tai järsimisleluksi.

Namipallon avulla saadaan harjoiteltua koiran irtoamista ohjaajasta poispäin ja palkattua vauhtia. Palloa voidaan käyttää myös etäpalkkaukseen, jolloin koirasi saa palkkionsa välittömästi, eikä joudu odottamaan omistajaansa. Namipallo on todella monikäyttöinen eri harrastuslajeissa ja koiralle erittäin yllätyksellinen tapa saada palkkansa.

Namipallo on saatavilla vingulla tai ilman.

Koot:
Halkaisija 6 cm. 12,90 eur, vingulla +2,00 eur 
Halkaisija 8 cm, 14,90 eur, vingulla +2,00 eur
Halkaisija 10 cm, 17,90 eur, vingulla +2,00 eur

 

Opeta namipallon käyttö koirallesi ennen treenitilanteita!


1. Tee namipallosta kiva asia! Avaa namipallo ja laita sen sisään muutama herkkupala. Pidä namipalloa auki ja kutsu koiraasi hakemaan herkut. Anna herkut avoimesta pallosta. Jos koirasi ei yhtään epäröi ottaa niitä, siirry seuraavaan kohtaan.

2. Opeta koirallesi pallon avaaminen! Pallo on suunniteltu niin, että koirasi oppii avaamaan sen helposti. Laita taas pari herkkua palloon ja pistä se kiinni. Pidä palloa vielä käsissäsi, mutta anna koirasi haistella ja pähkäillä, miten sen sisällä olevat herkut saisi ulos. Ole kärsivällinen, anna koirallesi aikaa ja anna sen itse ratkaista pähkinä. Jos koirasi ei keksi pitkänkään ajan kuluessa miten herkut saa ulos, laita namipallon tarrat hellemmin kiinni ja kokeile uudestaan vaikka vieläkin herkullisemmilla nameilla.

3. Pallon avaaminen lattialla! Täytä pallo ja sulje se. Aseta pallo lattialle lähelle itseäsi ja kutsu koiraasi taas. Anna sen avata pallo ja ottaa herkut. On tärkeää, että koiran mielenkiinto on namipallossa ja se ottaa namit sieltä täysin epäröimättä.

4. Etäisyyden lisääminen! Lataa taas pallo ja pyydä koiraasi odottamaan paikallaan. Jos koirasi ei malta niin pidätä sitä hellästi esim. rinnasta pitäen ja heitä palloa lyhyen matkan päähän ja sitten vapauta koirasi. Koirasi tulisi tässä vaiheessä syöksyä pallolle ja ottaa herkut sen sisältä. Jos näin ei käy, kokeile uudestaan heittämällä palloa vielä lyhyemmän matkan. Lisää etäisyyttä hitaasti ja anna aina koirasi itse selvittää tehtävät, älä auta koiraasi liian herkästi. Anna sen itse kokea oivaltamisen ilo! Jos koirasi yhtään epäröi tai näyttää epävarmalta, tee edellisten vaiheiden treenejä uudestaan. Ole kärsivällinen, pidä tauko ja koulutuksesi aina positiivisena ja mukavana yhdessä tekemisenä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Berra namipallo palkkalelu
Arvosana