Viretilan hallinta harrastuksissa

Arvosana:
100 % of 100
Ei varastossa
SKU
vire

Onko koirasi vaikea rentoutua, kun muita koiria on läsnä tai toiset treenaavat? Haukkuuko koirasi toisen koiran suorituksen ajan? Rentous esim. omaa vuoroa odottaessa takaa maksimaalisen suorituksen ja keskittymisen sitten, kun sen aika on, pitää koiran haitallisen stressitason matalalla, joka taas tekee hyvää terveydelle ja auttaa suoriutumaan paremmin sitten, kun se oma vuoro on. Viretilan noston ja laskun hallitseminen treeneissä tai kilpailuissa auttaa myös eri tehtävistä suoriutumisesta optimaalisesti. 

 

Asiakaspalaute: "Kiitos kurssista, oli ihan älyttömän hyvä, mielenkiintoinen ja hyödyllinen!"  Marjo

 

vire

Viretilan hallinta -kurssilla yhdistetään Istuva härkä -kurssin (rentoutusharjoituksia) ja Hallinnassa hihnatta -kurssin anteja. Kurssi on tarkoitettu kisakentille tähtääville koirakoille. 

Kurssi sopii koirille, joilla on ongelmia säädellä viretasoaan eli kuumua liikaa, joka vaikeuttaa hallintaa tai aiheuttaa epätäsmällisyyttä liikkeiden tekoon. Teemme harjoituksia koiran tason mukaan ja muunnamme harjoituksia omaan lajiin sopivaksi.

Saat työkaluja, joiden avulla koirasi oppii säätelemään omaa virettään ja tekemään itse oikeita ratkaisuja koesuorituksia ajatellen. Samalla koiran häiriönsietokyky paranee.   

 

 viretila

 

Viretason hallinta kilpailusuorituksessa

Tottelevaisuussuorituksissa vireen hallinta on äärimmäisen tärkeä asia. Koiran pitää pystyä makaamaan rauhassa paikalla ja suorittamaan räjähtävästi mutta tarkasti tottelevaisuusliikkeet.

Kurssin tavoitteet kilpailusuorituksissa:
- opettaa koira hallitsemaan tunnetilojaan
- parantaa koiran kontaktia ohjaajaan häiriöisessä ympäristöissä
- maksimoida vauhti ja tarkkuus
- opetella leikkimään niin, että hallinta säilyy 

Keskitymme kunkin koirakon kohdalla yksilöllisesti ongelmakohtiin.

 

 

Asiakaspalaute: Vilkas flattinarttu Räkkä kävi Istuva härkä -kurssin alle vuoden iässä. Kurssin jälkeen omistaja Noora kuvailee: "Räkälle meni kyllä Istuva härkä selkäytimeen.  Kanssatreenaajien ilmeet on hallilla aina näkemisen arvoiset, kun Räkkä täysiltä kierroksilta pistetään kyljelle, ja se makaakin siinä sitten rauhassa" 

Asiakaspalaute: "Puhti, tuo muiden koirien luokse pyrkivä irlanninsusikoira on tehnyt ”Hallinnassa hihnatta” -kurssin jälkeen ensimmäiset onnistuneet luoksetulot koirahäiriössä. Olen pitänyt sitä metsäteillä, joilla usein liikkuu muitakin koiria, pitkässä liinassa ja kutsunut luokse heti, kun koira tulee näköpiiriin ja palkannut niin kauan kuin koira on näköpiirissä. Jokainen on onnistunut täysin ilman remmin/liinan apua. Viimeisin kontakti tuli jopa niin, että Puhti teki ratkaisun itse, ilman kutsua, kun lähdin itse kävelemään poispäin.

Toki ymmärrän ja tiedostan, että töitä on tehtävä paljon ja tämä ei toimi vielä, jos Puhti ehtii reagoida koiraan ennen minua tai, jos koira ehtii liian lähelle mutta olen päässyt tässä alkuun ja uskon vahvasti, että tulemme edelleen edistymään. Treeni on myös muuttunut ihan eri tavalla mielekkääksi, kun olen saanut apua ja tehnyt näin ensimmäiset onnistumiset Puhdin kanssa.

Kiitos Sari, olet helpottanut elämäämme paljon ja tuonut viikkoon ison kasan onnistumisia ja iloa! Olet huippu ja taitavin kouluttaja, mihin olen törmännyt. Toivottavasti jaksat jakaa jatkossakin osaamistasi sillä se, jos joku, on niin eläinten kuin ihmistenkin hyvinvoinnin lisäämistä! "

 

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT:

Aika: Pe 16.9.-4.11.2022 klo 17.15
Koulutuspäivät: 16.9., 23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 21.10., 28.10. ja 4.11.
Kurssikertoja: 8 + webinaaritallenne
Kouluttaja: Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja 2010
Paikka: Ruskakatu 3, 05810 Hyvinkää 

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Viretilan hallinta harrastuksissa
Arvosana