Taluta taitavasti

Arvosana:
100 % of 100
Alkaen 45,00 €
Varastossa
SKU
TT2020

Anna kouluttajan kouluttaa koirasi! 

Hihnassa vetäminen on ehdottomasti yleisimpiä haasteita, mitä koiran kanssa lenkkeilyssä on! Hihnassa vetävä koira aiheuttaa itselleen niskavammoja tai vähintäänkin paikallista kipua. Taluttajalle syntyy helposti käsi-, niska- ja selkäkipuja. Liukkaalla kelillä koiran vetäminen lisää myös kaatumisen riskiä, jolloin koira voi päästä vahingossa vapaaksi ja aiheuttaa vaaratilanteita ympäristölleen. Kipu on varmasti tekijä, joka kiihdyttää hihnan kummassakin päässä olevaa eläväistä. On siis runsaasti hyviä syitä hoitaa hihnakäyttäytyminen kuntoon, mutta ei yhtäkään hyvää perustelua sille, miksi koiran pitäisi antaa vetää!

Hyödynnä nyt tilaisuus, jossa Vision kouluttaja opastaa koirallesi oikean tavan kulkea hihnassa!

Koiran kouluttaminen kulkemaan taitavasti taluttimessa ei ole mahdoton tehtävä. Se sujuu näpsäkästi kouluttajalta, ja sitä voitkin hyödyntää nyt! Kouluttajillamme on ensiluokkaiset koulutustaidot eikä koirallasi ole oppimishistoriaa kouluttajan kanssa kulkemisessa. Koirasi ei siis ole tottunut vetämään hihnassa, kun kouluttajamme sitä ohjaa. Näin saammekin koirallesi ajatuksen helposti läpi. Sinun tehtäväksi jää vain oppia koirasi uudet käyttöohjeet ja pitää lempeän jääräpäisesti uusista säännöistä kiinni! Koskaan ei ole hienon hihnakäytöksen saaminen ollut näin helppoa!

Kertamaksu
Koulutuksen kesto:
 30 min/koirakko
Paikka: Visio, Ruskakatu 3, 05810 Hyvinkää
Eläintenkouluttajat: Leena Rantamäki, Mari Kärkkäinen, Vivian Valli (at 2018), Saana Ojansivu (at 2021), Pihla Pavas (at 2022), Mari Tammenkoski (at 2018)

 

Varaa aika alasvetovalikosta.  Mikäli sopivaa aikaa ei löydy listasta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Taluta taitavasti
Arvosana