Palkankorotus

Ei varastossa
SKU
alpk
Onko koirasi huono syömään eikä koulutus siksi etene? Kiinnostaako hajut enemmän kuin yhteinen treeni? Kenties lelut järsitään rikki tai sitten ne eivät kiinnosta? Onko treenikupla kadoksissa? Vai haluaako koirasi haluaa vain leikkiä eikä sille kelpaa makupalat? 

Tarvitsisiko koirasi palkankorotuksen? Vai onko palkkaneuvottelut koiran kanssa vielä kesken tai kenties kokonaan käymättä? Koiraa ei voi kouluttaa menestyksekkäästi, jos sille ei ole käytössäsi toimivaa vahvistetta? Onneksi palkkaantumista voi harjoitella! 

Tällä kurssilla pyritään löytämään jokaiselle koiralle juuri sille yksilölle parhaiten toimiva vahviste tai jopa muutama sellainen. Koulutuksessa kokeillaan monipuolisesti sekä nami- että lelupalkkoja. Perehdyt koirasi geneettiseen metsästyskäyttäytymisketjuun ja opit hyödyntämään sen rotutyypillisiä käytöksiä vahvisteena. Tutustut myös palkkamerkkeihin. Harjoittelussa hyödynnetään koiralle joko ennestään tuttuja tehtäviä tai opetellaan täysin uusia käytöksiä.

Kurssi sopii kaikille koirakoille tueksi eri harrastuslajeihin tai arkikäytösten vahvistamiseen. Koulutus sopii myös pennuille, joilla saatetaan vielä etsiä sitä kaikkein toimivinta palkkaa. Puhumattakaan teinikoirista, jotka ovat huomanneet, että maailma onkin aika mielenkiintoinen paikka kaikkine hajuineen.

Tälle kurssille sinun ei tarvitse satsata miljoonalla eri makupalavaihtoehdolla, sillä herkut kuuluvat kurssin hintaan! Leikkiäkin kokeilemme, jota varten voit ottaa mukaasi omat lelut tai voit lainata meidän lelujamme.

 
Suositusikä: kaikenikäisille
Suositellut pohjataidot: ei pohjataitovaatimuksia 
 
 

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KOULUTUKSET:

Aika: Ti 20.9.-13.12.2022 klo 20.15 
Koulutuspäivät: 20.9., 11.10., 1.11., 22.11. ja 13.12. 
Kouluttaja: Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010)
Paikka: Visio, Ruskakatu 3, Hyvinkää

 
 
 
 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Palkankorotus
Arvosana