Näyttelytreenit

Arvosana:
100 % of 100
Ei varastossa
SKU
nayttely

Näyttelytreenit tauolla toistaiseksi!

Katso poikkeusajat ja saapumisohjeet sivun alalaidasta!

Näyttelytreenit ovat jatkuvat harjoitukset, joihin voit osallistua milloin haluat ja juuri niin monta kertaa kuin haluat. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan voit tulla suoraan paikalle.

Treeneissä harjoitellaan liikkumista kehässä ja yksittäin sopivassa häiriössä, seisomista sekä käsittelyä. Saat myös vinkkejä miten voit kouluttaa esittämisen koiralle temppuna.

Tässä ryhmässä voit myös käyttää korvauskortit (eli korvata muilta kursseilta väliin jääneet kerrat). Tällöin treenin aihe voi olla muukin kuin näyttelyt, mutta harjoittelu tapahtuu aina ryhmässä, ja aina hallitusti kouluttajan ohjeiden mukaan. 

Oma Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella aiheesta: https://www.facebook.com/groups/331150573950688/ 

HUOM!

Näyttelytreenit järjestetään Vision ison hallin puolella, missä käytetään sisäkenkiä. Voit halutessasi lainata eteisestämme sisäkenkiä tai voit olla myös sukkasillasi. Hallissa on käytössä 25 € sotkusakko, joka peritään kaikista matoille tai kalusteisiin tapahtuneista ulostevahingoista.  Välttääksesi maksun, muista käyttää koirasi riittävän usein ulkona. Suosittelemme myös pöksyjen käyttöä, jos koirallasi on taipumusta esim. merkkailuun. VisioShopista voit ostaa sekä kertakäyttöisiä että pestäviä housuja uroksille ja nartuille.

Hinnat:

- kertamaksulla 15 €/krt
- 5 kerran kortti 70 € (14 €/krt, voimassa 7 viikkoa)
- 10 kerran kortti 130 € (13 €/krt, voimassa 16 viikkoa)

Koulutuksen voit maksaa joko etukäteen netissä tai paikan päällä kortilla tai käteisellä.

 

Saapumisohjeet:

Sisäänkäynti on hallin oikeanpuoleiselta pitkältä sivulta.  Sisäänkäynnin oikealla puolella on eteinen, jonne voit jättää ulkovaatteet.  Sieltä voit myös halutessasi lainata vihreitä tossuja sisäkengiksi.

Ruuhkatilanteiden välttämiseksi suosittelemme, että jos et ole maksanut koulutusta etukäteen, tulet ensin asioimaan kassalla ilman koiraa, ja haet koiran autosta vasta juuri ennen treenin alkua.  

Jos olet maksanut treenin etukäteen tai ilmoittautunut korvaustunnille, ilmoita kassalle, millä nimellä osto on tehty, jotta se voidaan kuitata. 

Odota myymälässä, että kouluttaja kutsuu sisään koulutustilaan.

 

Poikkeuspäivät, jolloin ei ole näyttelytreenejä:

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Näyttelytreenit
Arvosana