Näyttelyeskari

Arvosana:
100 % of 100
Alkaen 149,00 €
Varastossa
SKU
nlyesk

Näyttelyeskarissa - Pennusta näyttelytähdeksi - näyttelyesiintyminen koulutetaan temppuna kuten mikä tahansa muukin koulutettava käytös. Koiralle esiintyminen on hauskempaa, kun se tietää täsmällisesti, mitä tehdä. Miten asetella tassut, miten ravata eteenpäin, minne katsoa, mikä on sopiva vauhti koirasi liikkeiden tuomiseksi esiin... Harjoittelun kautta koiran esiintymiseen tulee varmuutta, rentoutta ja iloisuutta, ja esittäminenkin on vaivatonta! 

"Sain jo ekalta kerralta irti enemmän kuin missään aikaisemmin!"

Tällä kurssilla saat eväät kouluttaa näyttelyesiintymisen ja voit jatkaa harjoittelua muissa näyttelykoulutuksissamme.  Näyttelyesiintyminen koulutetaan temppuna. Koulutettuasi ohjeiden mukaan koirasi osaa pysähtyä juoksusta suoraan oikeaan asentoon: katseen suunta, jalkojen asettelu ja ryhti, kaikki tulee asettelematta koiraa mitenkään. Liikkeiden esittämisessä haetaan sopiva vauhti ja juoksuasento, ja ennenkaikkea näyttelykehään haluttu iloinen tunnetila! 

Harjoittelemme jokaisella kurssikerralla näyttelyseisomista, kehässä juoksemista ja käsittelyä. Näiden lisäksi saat vinkkejä esittämiseen. 

Tämä on ryhmäkoulutus, eli kaikki koirat ovat yhtä aikaa hallissa. Mikäli sinulla on reaktiivinen koira, joka ei tähän pysty, suosittelemme yksityisvalmennusta alkuun (esim. Personal Training).

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT:

Aika: Su 15.10.-12.11.2023 klo 15.00

Koulutuspäivät: 15.10., 22.10., 29.10., 5.11. ja 12.11.
Kouluttaja: Sanna Jääskeläinen
Paikka: Visio, Ruskakatu 3, Hyvinkää

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Näyttelyeskari
Arvosana