Minna Sirviö | NoseFlow

180,00 €
Varastossa
SKU
MS_noseflow

Aika: la-su 2.-3.12.2023 klo 10-18
(aamupäivän ryhmä 10-13.30, iltapäivän ryhmä 14-17.30)
Paikka: Vision tilat 2. kerros, Ruskakatu 3 Hyvinkää 

 

Miten saavuttaa flow nosework-työskentelyssä? 

Hyvän nosework-koiran tärkeimpiä ominaisuuksia ovat keskittymiskyky, itsenäisyys ja ongelmanratkaisukyky. Flow tulee osaamisesta, rentoudesta ja ohjaajan suomasta etsintärauhasta. Hyvä nosework-koira etsii määrätietoisesti, rennosti, järjestelmällisesti ja tutkii alueen kattavasti. Koiran tunnetilan tulee olla rento ja rauhallinen, joka mahdollistaa keskittyneen ja pitkäkestoisen etsinnän.

Viikonlopun aikana pohditaan myös ohjaajan toimintaa ennen ja jälkeen etsinnän sekä sen aikana. Ohjaajan tehtävänä on tukea koiraa tarvittaessa, palkata koira oikein ja olla häiritsemättä koiran etsintätyöskentelyä.

Noseworkin ylituomari Minna Sirviön johdolla perehdytään koiran itsenäiseen etsintätyöskentelyyn ja oikeanlaiseen etsintätekniikkaan. Koulutus sopii kaikille etsinnän ja ilmaisun hallitseville koirakoille aina kolmosluokkalaisiin asti. Harjoitukset skaalautuvat koirakon taitojen mukaan. Viikonlopun aikana voidaan myös vahvistaa jokaisen koirakon heikoimpia osa-alueita ja ratkoa vaikkapa ilmaisun haasteita sopivalla treenisuunnitelmalla. Lisäksi on myös mahdollisuus tehdä itsenäisiä etsintöjä. 

Koirakot jaetaan tason tai treeniaiheiden mukaan kahteen ryhmään, jolloin jokainen koirakko treenaa joko aamupäivän tai iltapäivän ryhmässä. Toisen ryhmän treenien katsominen on osa kurssin antia. 

HUOM! Ilmoittautumiset 30.10. mennessä. 

 

Kouluttajasta

Minna Sirviö on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (eat), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, ammattiaineopettaja, työpaikkaohjaaja, riistapainotteinen metsäluonnonhoitaja, riistanhoitaja (at) ja noseworkin ylituomari. Hän on opiskellut myös hyvinvoinnin tuottamista eläinten avulla. Hänellä on pitkä kokemus erityisesti noutavien metsästyskoirien ja verijälkikoirien koulutuksesta. Minna kouluttaa koiria erilaisiin hajutunnistustehtäviin. Minna kasvattaa metsästyslinjaisia labradorinnoutajia Raipelin kennelissä. Kotona hänellä on kolme labradoria ja yksi jackrusselinterrieri.


 
Lisätietoja
Kurssin aloituspäivä 2.12.2023
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Minna Sirviö | NoseFlow
Arvosana