Rally-toko | Valmennusryhmä

Arvosana:
100 % of 100
219,00 €
Ei varastossa
SKU
LIVE rtvalm

Rally-tokon ylituomari Hannele Pirttimaan ratatreenejä kisatavoitteellisille koirakoille. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset koirakot, joilla on hallussa vähintään rally-tokon alkeet. 

Jokaisella treenikerralla tutustutaan myös Nordic-rallyn ja Viron rallyn tehtäviin. Lisäksi jokaisella treenikerralla voi lopuksi tehdä radan myös kisamaisesti niin halutessaan. 

Kunkin treenikerran kesto rippuu osallistuvien koirakoiden määrästä, kuitenkin korkeintaan 2 tuntia (enintään 6 koirakon ryhmä). Treeniin sisältyy aina myös radan rakentaminen yhdessä kouluttajan kanssa, joka on oleellinen osa kisatavoitteellista treeniä.

 

 

 

KOULUTTAJASTA:

Hannele Pirttimaa 
eläintenkouluttaja (at 2013)
rally-tokon ylituomari
 

Hannele Pirttimaa on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja rally-tokon ylituomari. Hän suoritti eläintenkouluttajan ammattitutkinnon vuonna 2013. Hän pätevöityi rally-tokotuomariksi alun perin vuonna 2011, jolloin laji oli vielä epävirallinen. Kun laji virallistui keväällä 2014, hän suoritti Kennelliiton järjestämän ylituomarikoulutuksen ja on sen jälkeen toiminut yhtenä kouluttajana kaikilla ylituomarikursseilla. Hän on kilpaillut rally-tokossa vuodesta 2009, jolloin laji oli vielä epävirallinen ja kouluttanut kaksi omaa koiraansa rally-tokovalioksi. Tuomarointien ohella ei jää paljoa aikaa kilpailla omien koirien kanssa, mutta hän kisaa harvakseltaan mestariluokassa australianpaimenkoira Veetin kanssa ja valmistautuu voittajaluokkaan RTK2:n suorittaneen espanjanvesikoira Lyylin kanssa. Lisäksi kasvamassa ovat kisauransa juuri aloittanut espanjanvesikoira Vilma ja Lyylin pentu Hulda. Hannele treenaa koiriensa kanssa myös tokoa, ja Veeti-aussiella olisi oikeus kilpailla tokossa voittajaluokassa. Koiriensa kanssa Hannele on kokeillut myös nose workia, agilityä ja koiratanssia, sillä jokainen laji opettaa paljon uutta koirien ohjaamisesta, ja koirat mielellään kokeilevat uusia juttuja.

Hannele on opiskellut eläinten kouluttamista ammattitutkinnon lisäksi mm. kanakursseilla (kanakurssit I-IV). Muita kiinnostuksen kohteita ovat mindfulness ja positiivinen psykologia, joista on tullut suoritettua melko laajatkin opintokokonaisuudet. Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rally-toko | Valmennusryhmä
Arvosana