Nina Manner | Sosiaalinen palkka ja palkkaamattomuus

Ei varastossa
SKU
LiveSosp

Useassa lajissa huipulla kisaava Nina Manner kouluttaa tokon, pk:n ja rally-tokon kisaajille palkkaamattomuudesta, eli miten kannatella koira iloisena läpi kisasuorituksen sosiaalisen palkan avulla. Pohdinnassa on suorituksen ehjä kokonaisuus, joka kantaa hyvässä vireessä kisan tai kokeen läpi. Koulutuksesta saat toimintatapoja siihen, miten tulla kehään, mitä tehdä liikkeiden väleissä ja miten vielä poistua kehästä siten, että koiran vire ja into säilyy. 

"Hauskaa, iloista ja opettavaista tekemistä. Saatiin myös harjoitusohjeita kotiin, niin tiedämme mitä jatkossa harjoittelemme lisää. Kiva kun Visiolla on aina koiraystävällistä koulutusta laadusta tinkimättä. Toivottavasti saadaan tätä lisää!"
Jekku & co.

"Koulutus kokonaisuudessaan oli erinomainen. Esimerkkien näkeminen ja oman koiran kanssa käytännön treenaaminen, sekä kouluttajan vinkit, miten toimia juuri oman koirani kanssa olivat älyttömän hyviä."
Krista & Samba-kerry


Koulutus on suunnattu kisauralle tähtääville koirakoille. Mukaan voi tulla myös pennun kanssa.

Koulutusaika on 3 h 30 min/5 koirakkoa.

Kouluttaja: Nina Manner
Paikka: Ruskakatu 3 HYVINKÄÄ

Aika: Su 13.3.2022
Ryhmä 1 klo 10.30 - 14.00 
Ryhmä 2 klo 14.30 - 18.00 

 

 

NINAN KERTOMAA

 

Olen Nina Manner Nurmijärveltä. Ensimmäisen oman koiran sain 1994. Olin heti kiinnostunut koirien kouluttamisesta ja jo ennen omaa koiraa opetin naapurin koiralle kaikenlaisia temppuja. Harrastan koirieni kanssa useita lajeja, koska nautimme monipuolisesta tekemisestä ja erilaiset lajit tuovat hyvää vaihtelua treenaamiseen. Olen kouluttanut valioita tokossa, agilityssä, palveluskoiralajeista haussa, jäljellä ja etsintäkokeessa, rallytokossa ja vesipelastuksessa. Lisäksi olen kilpaillut FH-kokeessa ja käynyt pelastuskoirakokeessa. Veteraanien ja sairaslomalaisten viihdytyksenä tehdään joskus noseworkiä.

Maajoukkue-edustuksia löytyy useita niin tokosta kuin agilitystäkin ja molemmista on tullut SM/MM-mitaleja yksilö- ja joukkuekisoista. Ässä on lisäksi voittanut kaksi SM-kultaa ja yhden SM-hopean palveluskoirien etsintäkokeessa. Rallytokosta löytyy SM-kultaa joukkuekilpailusta, jossa olin joukkueessa kolmen koiran kanssa.

Tällä hetkellä harrastuskoirien virkaa täyttävät bordercolliet Kurko (FI TVA, FI KVA-EK, EK3, JK2, HK3, RTK2 Tending Wisdom, synt. 2015), Krik (JK2, BH Tending Hotstuff, synt. 2019) ja puolisoni koira Jass (FI KVA-JK, JK3, HK1, RTK1 Jass, synt. 2016), jonka kanssa treenaan ja kisaan tokoa ja agilityä, kun se muilta harrastuksiltaan ehtii. Ässä (POHJ TVA, FI KVA, FI AVA, FI H-AVA, FI RTVA, FI VPVA, EK3, JK3, HK3, IFH1, TSM-11, M-14, M-15 Tending Hotspur, synt. 2007) siirtyi sateenkaarisillalle keväällä 2021. Ennen bordercollieita minulla oli kaksi airedalenterrieriä ja walesinterrieri, joka kilpaili tokossa EVL:ssä. Tällä hetkellä päälajimme ovat toko ja PK-lajit ja sivulajeina treenaamme agilityä ja rallytokoa.

Käyn jonkin verran myös ulkomailla kouluttamassa tokoa ja ehdottomasti eksoottisimmat maat, joissa olen käynyt töiden tiimoilta, ovat olleet Japani ja Intia.

Tavoittelen lajista riippumatta iloisesti, rennosti ja hyvässä yhteistyössä ohjaajan kanssa toimivaa aktiivista ja ajattelevaa koiraa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nina Manner | Sosiaalinen palkka ja palkkaamattomuus
Arvosana