Leikkikoulu pikkupennuille

Arvosana:
95 % of 100
10,00 €
Ei varastossa
SKU
lkpp

Leikkikoulu seuraavasti:

Perjantaisin klo 18.00 22.9. asti. 
HUOM! Leikkikoulu siirtyy tiistaille klo 17.00 erikseen ilmoitettavana ajankohtana
Leikkistä ei järjestetä pe 29.9. ja pe 6.9.2023

Katso sivun alaosasta poikkeavat päivät. 

Leikkiessä pentu oppii luomaan sosiaalisia suhteita muiden koirien kanssa ja kommunikoimaan eri näköisten koirien kanssa. Jo pentuna hankittu sosiaalinen kyvykkyys auttaa koiraa läpi elämän tilanteissa, joissa muita koiria on läsnä: koiran on helpompi pysyä rentona ohitustilanteissa ja keskittyä omistajan kanssa touhuamiseen koulutustilanteissa. Leikkiessä pentu harjoittelee myös metsästyskäyttäytymisen osia, sisäsyntyisiä käytösmalleja, joiden tekeminen tuntuu koirasta hyvältä ja joita hyödynnetään eri harrastuslajeissa. Leikkiminen on koiralle psyykkisesti tärkeää. 

Leikkiminen on koiralle myös fyysisen kehityksen kannalta tärkeää, sillä leikkiminen kehittää pennun motoriikkaa ja tarjoaa monipuolista liikuntaa pennun käyttäessä kehoaan täysin eri tavalla kuin ihmisen kanssa lenkkeillessään. Ja ehkä tärkeimpänä: pennulla on leikkiessä hauskaa! 

Leikkikoulu tarjoaa mahdollisuuden tavata muita pentuja turvallisissa, valvotuissa olosuhteissa, ammattilaisten valvoessa leikkiä. Pennulle annetaan mahdollisuus katsoa leikkiä sivusta niin kauan, kunnes se itse kokee turvalliseksi mennä leikkiin mukaan. Samalla pentu oppii pitämään omaa ihmistä turvasatamana, jonne voi mennä, ja jolloin ihminen huolehtii pennun turvallisuuden tunteesta. 

Leikkikoulun jokainen kerta sisältää myös rauhoittumisen ja luoksetulon opettelua autenttisessa tilanteessa: usein pennun on haastavaa tulla luokse kesken leikin ja sen on vaikea rauhoittua muiden koirien läsnäollessa. Nämä ovat äärimmäisen arvokkaita taitoja niin kotikoiralle kuin harrastuskoirallekin.

Leikkikoulu järjestetään sisätiloissa.

Mukaan voi tulla maksimissaan 4 kk ikäisen pennun kanssa. 

Voit varata paikan jo etukäteen tai tulla paikalle ilman ennakkovarausta.

Paikka: Ruskakatu 3, Hyvinkää

Aika:
- perjantaisin klo 18.00
- katso alasvetovalikosta muut mahdolliset ajat

HUOM! 
Leikkistä ei ole seuraavina päivinä:
- pe 23.6.2023 (juhannusaatto)


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Leikkikoulu pikkupennuille
Arvosana