Nirsoklubi

Nirsoklubi

Onko koirasi nirso, kenties nirsoimmista nirsoin? Vaikka mitä herkkunamia tarjoat, Hänen Koirallinen Korkeutensa tuijottaa sinua epäuskoisena, kuin sanoen, että ”Ethän sä kuvittele, että mä tota syön?”. Koirasi vain vilkaisee namia, tai parhaassa tapauksessa jopa haistaa sitä, mutta jatkaakin silti omia touhujaan lattiaa haistellen ja ympäristöön keskittyen? Kaappisi kenties notkuvat erilaisia avattuja herkkupusseja, jotka sitten loppujen lopuksi lahjoitat naapurin koiralle

Mikäli kuulostaa tutulta, niin kutsumme koirasi Nirsoklubiin! Klubi kokoontuu kerran kuukaudessa ja silloin kysymme koirilta, mitkä namit olisivat kenties parhaita, tai edes maistamisen arvoisia. Videoimme arvosteluhetket ja jaamme ne someen. Julkaisemme myös tulokset, jolloin paljastuu, että mitkä tuotteet raati maisteli voittajiksi.

Haku Nirsoklubiin tapahtuu osallistumalla hakutilaisuuteen, jossa namitestillä valitsemme raadin. Kutsumme hakemusten perusteella koirat paikan päällä tapahtuvaan testiin, jonka läpäisee vain nirsoimmat tapaukset! 

Klikkaa hakukaavakkeeseen tästä >> 

Tämä on oiva tilaisuus löytää nirsoilijalle maistuvat herkut, ilman, että sinun tarvitsee ostaa kaappeja täyteen erilaisia karkkipusseja. Nirsoklubilaiset saavat myös alennusta testattavista tuotteista, jos koirasi toteaa ne maistuviksi ja haluat ostaa niitä enemmänkin.

Nirsoklubiin valittavalla koiralla ei saa olla ruoka-aineallergioita, jotta testattavien namien kirjo voi olla mahdollisimman laaja. Rodulla, sukupuolella, tai iällä ei ole merkitystä, nirsous on tässä raadissa kaiken A ja O.

Nirsojen lisäksi etsimme vertailuryhmään muutamaa roskisdyykkariahmattia, joille uppoaa melkein mikä vaan. Tarvitsemme ahmatit todistamaan, että tarjoamamme eväät ovat oikeasti syömäkelpoisia - siltä varalta, ettei yhdellekkään nirsolle kelpaa. 

#nirsoklubi #eläinkouluvisio