Wiren Tommy

Eläintenkouluttaja (at 2010) ja konsultti Tommy Wiren on eläinkoulutuksen pitkän linjan ammattilainen. Hän on työskennellyt eläintenkoulutuksen parissa kolmenkymmenen vuoden ajan eläintenkouluttajana, konsulttina sekä valmentajana. Hänellä on myös eläintenkouluttajan ammattitutkinnon arviointioikeudet.

Tommyn erityisosaamisalueita ovat koirien kouluttamisen lisäksi villieläinten koulutus, ihmisten valmentaminen ryhmissä sekä yksilötasolla, luennoiminen ja koulutustekniikan workshopit (kanakurssit). Tommy on keskittynyt erityisesti työkoirien, avustajakoirien sekä eläinalan ammattilaisten kouluttamiseen. Häneltä on ilmestynyt yhteistyössä Päivi Romppaisen kanssa teokset Onnistu koirasi koulutuksessa (2013) ja Hienosti hihnassa (2014). Tommy on tuttu myös YLE:n TV-sarjoista Hienosti hihnassa (2010) ja Koiralle koti (2009). Tommy on vetänyt koronakoiratoimintaa pääkouluttajana vuodesta 2020 ja työstää tällä hetkellä Nelosen ohjelmistoon vuonna 2022 tulevaa Koiralle koti -ohjelmaa.

Ammattitaitoaan Tommy kehittää jatkuvasti osallistumalla kansainvälisiin seminaareihin, tapaamalla yhteistyötahoja ympäri maailman sekä harjoittelemalla kouluttamista eri eläinlajeilla. Merkittäviä yhteistyötahoja Suomessa on ollut mm. Korkeasaaren eläintarha ja Winnova. 

 

Asiakaspalautteita luennoilta: 

 

"Tommyn maanläheinen ja maalaisjärkinen mutta rautaisen ammattimainen luennointityyli on parasta. Asiat on hallussa, mutta tiedolla ei tarvitse brassailla, vaan sieltä ne lauseiden seasta kaikki kouluttamisen yms. lainalaisuudet ulostulevat, vaikkei niihin koko ajan viitatakkaan."

Kolmen kikkuran kopla


Asiakaspalautteita koulutuksista:

 

"Koulutus oli selkeää, tehokasta ja opettavaista."
Nukka

"Selkeät tehtävät, jotka kerta kerralta rakensivat tietä kohti tavoitekäytöstä. Häiriöt mukana alusta alkaen." 
Bra

"Kurssin alkaessa luulin, että koirani osaa jotain. Mutta vasta kurssin käytyäni koira vasta todella osasi!"
Hade


7 tuotetta

Laskeva järjestys
per sivu