Manner Nina

Olen Nina Manner Nurmijärveltä. Ensimmäisen oman koiran sain 1994. Olin heti kiinnostunut koirien kouluttamisesta ja jo ennen omaa koiraa opetin naapurin koiralle kaikenlaisia temppuja. Harrastan koirieni kanssa useita lajeja, koska nautimme monipuolisesta tekemisestä ja erilaiset lajit tuovat hyvää vaihtelua treenaamiseen. Olen kouluttanut valioita tokossa, agilityssä, palveluskoiralajeista haussa, jäljellä ja etsintäkokeessa, rallytokossa ja vesipelastuksessa. Lisäksi olen kilpaillut FH-kokeessa ja käynyt pelastuskoirakokeessa. Veteraanien ja sairaslomalaisten viihdytyksenä tehdään joskus noseworkiä.

Maajoukkue-edustuksia löytyy useita niin tokosta kuin agilitystäkin ja molemmista on tullut SM/MM-mitaleja yksilö- ja joukkuekisoista. Ässä on lisäksi voittanut kaksi SM-kultaa ja yhden SM-hopean palveluskoirien etsintäkokeessa. Rallytokosta löytyy SM-kultaa joukkuekilpailusta, jossa olin joukkueessa kolmen koiran kanssa.

Tällä hetkellä harrastuskoirien virkaa täyttävät bordercolliet Kurko (FI TVA, EK3, JK2, HK1, RTK2 Tending Wisdom, synt. 2015), Krik (TVA BH JK3, HK1 Tending Hotstuff, synt. 2019) ja puolisoni Jass (SM-22 KVA JK3, HK1, RTK1 Jass, synt. 2016), jonka kanssa treenaan ja kisaan tokoa ja agilityä, kun se muilta harrastuksiltaan ehtii. Ässä (POHJ TVA, FI KVA, FI AVA, FI H-AVA, FI RTVA, FI VPVA, EK3, JK3, HK3, IFH1, TSM-11, M-14, M-15 Tending Hotspur, synt. 2007) viettää leppoisaa eläkeläiselämää. Ennen bordercollieita minulla oli kaksi airedalenterrieriä ja walesinterrieri, joka kilpaili tokossa EVL:ssä. Tällä hetkellä päälajimme ovat toko, PK-lajit ja agility.

Käyn jonkin verran myös ulkomailla kouluttamassa tokoa ja ehdottomasti eksoottisimmat maat, joissa olen käynyt töiden tiimoilta, ovat olleet Japani ja Intia.

Tavoittelen lajista riippumatta iloisesti, rennosti ja hyvässä yhteistyössä ohjaajan kanssa toimivaa aktiivista ja ajattelevaa koiraa.

 

Asiakaspalautteita: 

"Koulutus kokonaisuudessaan oli hyvä. Esimerkkien näkeminen ja oman koiran kanssa käytännön treenaaminen, sekä kouluttajan vinkit, miten toimia juuri oman koirani kanssa."

Krista & Samba-kerry

3 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu