Mäkinen Ilona

Eläimet ovat kuuluneet elämääni likipitäen aina ja kiinnostus kouluttamiseen heräsi ensimmäisen oman koiran myötä.

Tällä hetkellä kotoani löytyy kolme marsua, tervuerenuros Jippo (No-how Trick or Treat, synt. 2007) ja joulusta 2015 asti mittelspitzuros Luka (Rekimiinan Bosse, synt. 2012). Jipon kanssa olen harrastanut mm. tokoa, agilitya, rally-tokoa ja hajutunnistusta. Jokapäiväisessä elämässä treenaamme sekä Jipon että marsujen kanssa pääsääntöisesti erilaisia temppuja ja Lukan kanssa arkitaitoja, kuten muiden koirien ohittamista, yksin jäämistä, rauhoittumista ja itsehillintää.

Olen käynyt Vision kouluttajakoulutuksen vuosina 2011-2013 ja kartutan jatkuvasti kouluttajantaitojani lukemalla alan kirjallisuutta, osallistumalla seminaareihin, koulutuskeskusteluihin ja työpajoihin sekä tietysti kouluttamalla.

Minua kiinnostaa eläimen kuin eläimen oppiminen ja etenkin eläinlajien oppimisen erot ja samankaltaisuudet. Hienoimpia hetkiä kouluttamisessa on se, kun huomaa miten eläin yhdistää asioita toisiinsa ja silminnähden tajuaa mitä sen tulisi tehdä saadakseen palkkion, toisin sanoen siis oppii. Koirien lisäksi olen kouluttanut myös kanoja, hevosia, lampaita, marsuja, rottia, vuohia ja minisikoja ja pyrin myös aina mahdollisuuden tullen kouluttamaan uusia eläinlajeja.

Visiolla vedän pentukouluja, arkitottista, dobo-kursseja, näyttelytreenejä, rally-tokoa, sekä Koira oppii -luentoja.


Asiakaspalautteita: 

"Tunnin rytmitys on mukavan rauhallinen, asiat etenevät sujuvasti koko ajan ja koira on passelin ajan pallolla. Hyvä että myös alku ja loppuverryttelyt käydään joka kerta yhdessä läpi. Ilona on hyvin luonteva ja miellyttävä myös etänä."

Micke & Anu10 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu