Kärkkäinen Mari

Hei, olen Mari Kärkkäinen ja koulutan Eläinkoulu Visiolla sekä Espoossa että Hyvinkäällä pentu- ja teinikursseja sekä arjen taitoja. Olen valmistunut eläintenkouluttajaksi v. 2019 Vision Kouluttajakoulutuksesta ja ammattitutkinnon suoritin 2022. Olen myös suorittanut Kenneliiton
koulutusohjaaja koulutuksen v.2016.

Minulla on reilu vuoden ikäinen käyttölinjainen kultainennoutaja tällä hetkellä kotona. Bennyn kanssa opettelemme vielä arjen taitoja ja siinä lomassa harrastamme myös tokoa, noseworkia ja nomea. Harrastan nuoren koirani kanssa paljon erilaisia lajeja, jotta löydän sitten meille parhaiten sopivat lajit tulevaisuudessa ja harjoittelu pysyy leikkimielisenä. Tällä hetkellä kaikki yhdessä tekeminen on kivaa!

Olen vuosien saatossa kouluttanut pentukursseja ja arkitaitoja sekä tokoa Pääkaupunkiseudun Kultaisille ja tällä hetkellä koulutan myös Korkeasaaressa.
Tykkään käydä itse erilaisissa koulutuksissa ja sitä kautta opin itsekin koko ajan lisää. Pennut ovat erityisesti lähellä sydäntäni (ja tuoreessa muistissa kaikki pennun kanssa eteen tulevat vaiheet) ja koulutankin siksi paljon pentu- ja teinikursseja. Ensimmäisen vuoden aikana luodaan pennun ja omistajan välille syvä suhde, joka sitten kantaa läpi koiran elämän tehden yhteiselosta mukavaa. Koulutan positiivisin koulutusmenetelmin ja koulutuksissa edetään koiran ehdoilla. Kursseillani harjoittelu on stressitöntä ja mukavaa. Nähdään kursseillani!

"Mari❤️kiitos superisti torstain koulutuksesta.
Annoit kyllä hyvät neuvot????
Ihanaa viikonloppua kaikille"????

7 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu