Katja Kontu | Hyppytekniikka

Ei varastossa
SKU
pkhyppy

Hyppytekniikkaharjoittelun tavoitteita ovat koiran terveys, itsenäisyys ja motivaatio. Optimaaliseen hyppyyn tarvitaan tervettä luustoa, terveitä niveliä, vahvoja lihaksia ja notkeaa kroppaa. Oikeanlaisella suoritustekniikalla pyritään ehkäisemään ylirasitusvammoja sekä antamaan koiralle terveemmät eläkepäivät. Kurssilla on käytössä tekniikkaharjoitteluun tarkoitettu estesarja, jossa korkeuden säätäminen on todella helppoa. Agilityhallissamme on 320 neliötä ja Saltexin täyttöaineeton tekonurmi joustoalustalla varmistamassa turvallisen hyppäämisen.

Hyppytekniikkakurssi on koirakoille, jotka haluavat tutustua hyppytekniikan saloihin esim. palveluskoiran hyppäämisen näkökulmasta. Kurssi sopii myös agilityn harrastajille. Kurssilta saa vinkkejä, mihin kannattaa oman koiran harjoituksissa kiinnittää huomiota, ja mitä harjoitella. Tavoitteena on iloinen ja hyvinvoiva urheilukoira.

Kurssilla perehdytään hyppytekniikkaharjoitusten lisäksi oman koiran kehonhuoltoon ja fyysisten taitojen kehittämiseen.

Kurssille otetaan 3 koirakkoa/tunti. Alaikäraja kurssille on 10 kk. 

Hyppytekniikkakurssilla koulutusohjelmaa muokataan yksilöllisesti kunkin osallistujan taitotason ja kehittymisen mukaisesti. Voit siis osallistua kurssille uudelleen ja uudelleen, kunnes koiran hyppytekniikka on kunnossa. 

Peruskurssin ohjelma

Treenipäivä 1: Tilannekatsaus koiran hyppykuntoon, perustekniikkaharjoitukset
Treenipäivä 2: Laukan pituuden säätely, etäisyyden arviointiharjoitukset
Treenipäivä 3: Koirakohtaisesti valitut harjoitukset, esim. palveluskoiran rakentaminen kohti metristä hyppyä ja PK-hyppynoutoa, 

Teoria netissä: Mitä hyppytekniikka on? Mitä PK-hyppy koiralta vaatii? Miten voi ehkäistä loukkaantumisia, rasitusvammoja ja ”hyppykammoa”?

Itsenäinen harjoittelu: Kurssi sisältää 3x30min itsenäiseen harjoitteluun hallissamme hyppytekniikkaharjoitteluun suunnitelluilla esteillä. Itsenäiset harjoittelukerrat tehdään viikon sisällä ohjatusta harjoittelusta. Aika varataan myymälästä. ALKAVAT KURSSIT:

Tulossa...

 

 

 

 

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Katja Kontu | Hyppytekniikka
Arvosana