Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalvelut

Osteopatia

Osteopaatti Maaria Kaiperla, Osteo in Flow ottaa vastaan tiloissamme noin kerran kuussa. Ajat varataan suoraan Maarialta numerosta 0400 842 912. 

 

Eläinlääkäri

Eläinlääkäri Tiina Seikkula pitää tiloissamme rokotuspäiviä,  jonne voi tulla ilman ajanvarausta.  Samalla käynnillä onnistuvat pienet ell konsultaatiot ja toimenpiteet, esim. tikkien poistot yms. 

 

Eläinfysioterapia

Essi Nokelainen on fysioterapeutti (AMK), ja valmistuu joulukuussa eläinfysioterapian täydennysopinnoista Satakunnan Ammattikorkeakoulusta. Hän on kiinnostunut erityisesti koirien tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta, ja postoperatiivisesta kuntoutuksesta. Lisäksi Essi ottaa mielellään vastaan neurologisia asiakkaita ja fysioterapeuttiseen tarkastukseen tulevia koiria. Kotona hänellä asuu labradorinnoutaja, jonka kanssa harrastetaan noutotreenejä ja rally-tokoa. 

Oppilashinta on voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Käyntiin varataan aikaa yksi tunti.

 

Koirahieronta 

Koirahierojaksi Taitotalossa opiskeleva Katja Ojala hieroo koiria oppilastyönä. Katjan opinnot ovat loppusuoralla valmistunee vuoden vaihteessa. Siihen asti mennään opiskelijahinnoilla. Katjan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet ja kuntoutus. Katjalla on 4 koiraa ja hän on mukana aktiivisesti rescuetoiminnassa. 

 

Hoitotila

Hoitotila on noin 25 neliön rauhallinen huone, jonne saattaa kuulua lievästi ääniä muista tiloista etenkin iltaisin. Tila on toisessa kerroksessa, mutta hoito on tarvittaessa mahdollsita tehtä myös alakerrassa. Ilmoitathan tästä etukäteen asiakaspalveluumme, niin huolehdimme vapaasta tilasta alakerrassa. 

 

6 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu