Dobopallo 85cm

Alkaen 80,00 €
Varastossa
SKU
85cmdobo

85cm pallo sopii koirille, joiden säkäkorkeus on maksimissaan 75cm. Jos mietit kahden pallokoon välillä valitse koirallesi suurempi. Pitkärunkoiselle koiralle (kuten mäyräkoira) on hyvä valita suurempi pallo koko. Huomioithan palloa tilatessasi sen, että pallon ilmoitettu koko ei tarkoita, että pallo on täyteen puhallettuna 85cm korkea, vaan se on todellisuudessa matalampi.

Tilaustuote, eli toimitusaika on n. 1 vko tilauksestasi. 

Dobon tarkoituksena on kehittää koiran keskittymiskykyä, ketteryyttä, tasapainoa, vahvistaa koiran (syvää) lihaksistoa ja auttaa koiraa myös venyttämään itseään eli poistaa mahdollisia lihasjännityksiä. Dobo-kurssilla käytetään apuna dobopalloja, joiden käyttö myös auttaa koiraa käyttämään kehoaan tasapuolisesti. Pallot on valmistettu materiaalista, jonka päällä tassut eivät luista ja ne kestävät painoa 400kg. Pallot ovat paksumpaa materiaalia kuin perinteiset 'ihmisten pallot' ja muodoltaan koiralle sopivampia. Koiran kynsi ei mene pallosta läpi, kun kynsiä ei leikata juuri ennen pallon käyttöä. Pallo ei myöskään tyhjene rikkoutuessaan poksahtamalla, vaan hyvin hitaasti puhisten.

Huomioithan palloa tilatessasi sen, että pallon ilmoitettu koko (esim. 85cm) ei tarkoita, että pallo on täyteen puhallettuna 85cm korkea, vaan se on todellisuudessa matalampi. 85cm pallon korkeus vaihtelee ilman määrästä riippuen 65-70cm välillä. Tuo 85cm kokomerkintä on tehtaan asettama, mutta palloa ei käytännössä koskaan ole tarkoitus puhaltaa niin täyteen, että siitä tulee 85cm korkea. 85m pallo sopii esimerkiksi useimmille kultaisillenoutajille, saksanpaimenkoirille ja dobermanneille.

Dobopalloja valmistetaan kahdesta eri materiaalista: mattapintaisena ja kiiltäväpintaisena. Kiiltäväpintainen ei automaattisesti ole koiran tassujen alla liukkaampi, vaan se on hyvin yksilöllistä, kummasta materiaalista ohjaaja pitää ja kumpi toimii milläkin koiralla mukavammin. 85cm palloissa sininen väri on kiiltäväpintainen ja muut mattapintaisia.

Dobosta esittelyvideo YouTubessa.


Harrastuskoirilla, varsinkin sellaisissa lajeissa, johon kuuluu käännöksiä vauhdissa ja joissa tarvitaan hyvää kehon hallintaa dobosta on erityistä hyötyä. Koiran kehonhallinta ei nimittäin ole mikään itsestäänselvyys.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dobopallo 85cm
Arvosana