Dobopallo 45cm

Alkaen 45,00 €
Varastossa
SKU
45cmdobo

45cm pallo sopii koirille, joiden säkäkorkeus on maksimissaan 35cm. Jos mietit kahden pallokoon välillä valitse koirallesi suurempi. Pitkärunkoiselle koiralle (kuten mäyräkoira) on hyvä valita suurempi pallo koko. Huomioithan palloa tilatessasi sen, että pallon ilmoitettu koko (esim. 45cm) ei tarkoita, että pallo on täyteen puhallettuna 45cm korkea.

Tilaustuote, eli toimitusaika on n. 1 vko tilauksestasi. 

Dobopallo, kooltaan 45cm sopii koirille, joiden säkäkorkeus on maksimissaan 35cm. Jos mietit kahden pallokoon välillä valitse koirallesi suurempi. Pitkärunkoiselle koiralle (kuten mäyräkoira) on hyvä valita suurempi pallo koko.

Dobon tarkoituksena on kehittää koiran keskittymiskykyä, ketteryyttä, tasapainoa, vahvistaa koiran (syvää) lihaksistoa ja auttaa koiraa myös venyttämään itseään eli poistaa mahdollisia lihasjännityksiä. Dobo-kurssilla käytetään apuna dobopalloja, joiden käyttö myös auttaa koiraa käyttämään kehoaan tasapuolisesti. Pallot on valimstettu materiaalista, jonka päällä tassut eivät luista ja ne kestävät painoa 400kg. pallot ovat paksumpaa materiaalia kuin perinteiset 'ihmisten pallot' ja muodoltaan koiralle sopivampia. Koiran kynsi ei mene pallosta läpi, kun kynsiä ei leikata juuri ennen pallon käyttöä. Pallo ei myöskään tyhjene rikkoutuessaan poksahtamalla, vaan hyvin hitaasti puhisten.

Huomioithan palloa tilatessasi sen, että pallon ilmoitettu koko (esim. 45cm) ei tarkoita, että pallo on täyteen puhallettuna 45cm korkea, vaan se on todellisuudessa matalampi. 45cm pallon korkeus vaihtelee ilman määrästä riippuen 30-36cm välillä. Tuo 45cm kokomerkintä on tehtaan asettama, mutta palloa ei käytännössä koskaan ole tarkoitus puhaltaa niin täyteen, että siitä tulee 45cm korkea.

HUOM! Dobopallo ei ole lelu, harjoitukset tehdään aina palloa tukien.

Dobopalloja valmistetaan kahdesta eri materiaalista: mattapintaisena ja kiiltäväpintaisena. Kiiltäväpintainen ei automaattisesti ole koiran tassujen alla liukkaampi, vaan se on hyvin yksilöllistä, kummasta materiaalista ohjaaja pitää ja kumpi toimii milläkin koiralla mukavammin. Kakki 45cm pallot on valmistettu mattapintaisesta materiaalista.

Dobosta esittelyvideo YouTubessa.

Harrastuskoirilla, varsinkin sellaisissa lajeissa, johon kuuluu käännöksiä vauhdissa ja joissa tarvitaan hyvää kehon hallintaa dobosta on erityistä hyötyä. Koiran kehonhallinta ei nimittäin ole mikään itsestäänselvyys.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dobopallo 45cm
Arvosana